Csatlakozz hozzánk

Műhely

Honda Africa Four, egy 145 lóerős szerelem, első látásra

El tudod képzelni mi történne ha egy Honda CB1000R és egy Africa Twin együtt töltött volna egy szenvedélyes éjszakát, és rá kilenc hónapra megszületett volna ennek a románcnak a szerelemgyermeke? Ő a Honda Africa Four

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ennek a Honda Africa Four átépítésnek az alapja nem más mint a legújabb Honda Neo Sports Café, ami valójában egy CB1000R. Ettől örökölte az erős, négyhengeres 145 lovas motorblokkot, az alumínium vázat és a könnyű egykaros hátsó lengőkarját.

A CRF450R-ből örökölt 315 mm-es rugóúttal rendelkező Showa teleszkópot, amely biztosítja az első tengely teljes körű vezérlését minden terepen. Bizonyára hozzáigazították a CB1000R súlyához a rugókat, hiszen a CRF súlya csak 100 kg körül lehet. A hátsó rugóstagról nem kaptunk pontos infót.

A fékezésről egy négydugattyús féknyereg gondoskodik, mivel a CRF teleszkópon csak baloldalon van felfogatás. A CB1000R utcai gumiabroncsait felváltotta két Continental TKC 80-as, melyek tökéletesen alkalmasak az aszfalton kívüli kalandokra.

Az új négy az egyben kipufogórendszer magasan van elhelyezve, amely szénszálas hangtompítójával nem takarja el az egykaros hátsó felfüggesztés jobb oldalát, így a kerék szépen, szabadon látszik. Mindemellett az egész motorkerékpár igényes designt kapott, ami szinte vonzza a tekintetet.

Annak ellenére, hogy a motorkerékpár mennyi változáson ment keresztül, a Brivemo Motos az elektronikát, a kipörgésgátlót, a teljesítmény értékeket és az ABS-t érintetlenül hagyta.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending