Csatlakozz hozzánk

Hírek

Honda Adventure Roads Túra – 2019

Jelentkezzen mihamarabb, mert a 2019-es Honda Adventure Roads hamarosan kezdetét veszi

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

FEDEZD FEL A VILÁGOT!

AZ AFRICA TWIN HAZATÉR AFRIKÁBA!

Afrika. A földrész, ami életre hívta a legendás Africa Twint. Tökéletes terep, hogy az ember próbára tegye önmagát és járművét, s hogy a legszebb, legérdekesebb tájakon elégítse ki kalandvágyát.

Írd hát be a naptárba: 2019. március – indul a következő Honda Adventure Roads!

Tudd meg, meddig tolhatod ki határaid és mire képes a CRF1000L Africa Twin hazai pályán!
Ez egy életre szóló túra, ami Dél-Afrikán kalauzolja végig a bátrakat, s minden Africa Twintulajdonosnak érdemes részt vennie rajta. Tapasztald meg a valódi szabadságot, és persze a déli félteke semmihez nem fogható hangulatát! A csodálatos tájak és az izgalmas ösvények Téged is elvarázsolnak majd, és semmi nem maradhat ki, hiszen a kontinens legdélibb pontja az úti cél.

Hogy miről is szól pontosan az Adventure Roads?

KÖZÖS ÉLMÉNYEK

Vágj neki a kalandnak Africa Twin-es barátaiddal együtt! Küzdjetek bajtársként, tegyetek szert még profibb motorostudásra és kössetek új barátságokat minden nap! Ez a túra örökre megtanít, hogy az út éppoly fontos, mint a célba érés, sőt néha fontosabb…

MOTOROZZ A HRC SZTÁRJAIVAL!

A túrán a Honda Racing Corporation tereprali-pilótái is csatlakoznak majd a csapathoz, s megosztják tapasztalataikat, hogy még élvezetesebbé és biztonságosabbá tegyék az utat. Ez annyit tesz, hogy a legjobbaktól tanulhatók el a terepmotorozás mesterfogásai.

AHOL AZ AFRICA TWIN IGAZÁN OTTHON ÉRZI MAGÁT

Tapasztald meg, hogy mire képes az Africa Twin hazai pályán! Ezek azok a sziklás
ösvények és hosszú, sivatagi szakaszok, amelyek a modell tervezőit inspirálták. Mindegy,
hogy az alapmodell-lel vagy az Adventure Sports kivitellel rugaszkodsz neki a távnak,
semmi nem állhatja majd utad.

GURULJ KÖZÖSEN A HONDA MÁRKA NAGYKÖVETEIVEL!

Ilyen kalandban kizárólag a Honda-tulajdonosoknak lehet része. Oszd hát meg az élményt a Honda nagyköveteivel és viseld büszkén a hondás színeket! Válj olyan motorossá, amilyenné mindig is válni szerettél volna, és ismerd meg a motorozás élvezetének teljesen új dimenzióját!


HRC-TÚRAVEZETŐK ÉS HONDA-MÁRKANAGYKÖVETEK

Kit látnál legszívesebben magad mellett egy motorostúrán?

A Honda Adventure Roads résztvevőit a HRC legnevesebb versenypilótái kísérik és tanítják az út során, így még emlékezetesebbek és hasznosabbak lehetnek a megtett kilométerek. Ráadásul a szervezők több meglepetéssel is készülnek. A norvégiai úton például a kitesurf sebességrekordere, Alex Caizergues jelent meg váratlanul, s mint a Honda márka nagykövete elképesztő mutatványokkal szórakoztatta a társaságot. Hogy 2019-ben mire számíthatnak az utazók, természetesen hétpecsétes titok, de vélhetően mindenkinek leesik majd az álla…

A HONDA-SZENVEDÉLY HAJT BENNÜNKET
A Honda márkanév világszerte egyet jelent a kiválósággal és a szenvedéllyel. Csatlakozz hozzánk TE is, és vegyél részt egy olyan túrán, amire a motorod kitaláltuk!


UTAZÁS ÉS NYARALÁS

Az igazi kaland nem akkor ér véget, mikor a nap a horizont alá bukik. A Honda Adventure Roads a végtelenül izgalmas kalandtúrákat és a luxusnyaralásokat ötvözi, hiszen vonzó helyi fogadókban, prémium szállodákban és különleges vadkemping helyszíneken hajthatják álomra fejüket az utazók.

A 2019-es Honda Adventure Roads 3736 kilométert ölel fel, a távot 12 szakaszra osztva, Dél-Afrika legszebb tájain tehetik meg a résztvevők. A lélegzetelállító Sani hágótól kezdve, Lesothón, a Karoo sivatagon és a Swartberg bércein át, egészen a Jóreménység fokáig vezet az út, s egyedülálló módon tárja fel a fekete kontinens titkait. Mindezt a lehető legváltozatosabb útviszonyok teszik igazán kalandossá, melyek között a könnyű és kőkemény terep egyaránt szerepel, lehetőséget adva, hogy mindenki tovább csiszolja tudását és még jobb, tapasztaltabb motorossá válhasson.


KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY CSATLAKOZZ HOZZÁNK?

Jelentkezz Te is mihamarabb, mert a 2019-es Honda Adventure Roads hamarosan kezdetét veszi.
Miért ne csatlakozhatnál a csapathoz már ma?

A rendezvényen minden Africa Twin- és Honda túraenduró-tulajdonos részt vehet, aki kihívásra vágyik és szeretne új tájakat felfedezni. Haladó tudással már nyugodtan benevezhet, ha mégsem volna elég tapasztalt, az előválogatón úgyis kiderül. Kezdők számára ez az túra nem ideális, a hágók és egyéb komoly akadályok leküzdéséhez ugyanis, ha nem is profi, de biztos tudás szükségeltetik.

 

MentésMentés

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending