Csatlakozz hozzánk

Műhely

Hogyan tisztíts gyorsan motort rovat

Egy hosszú túra után mi a leggusztustalanabb? Persze a motormosás… Erre találták fel a Muc-Off tisztítószereket, hogy gyorsan le tudd pucolni a gépet

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Aki motorozik találkozott már bogarakkal vagy a motorján, vagy a sisakján az biztos. Olyat is láttam már, hogy egy egész szezonnyi rovar díszítette a motor elejét… Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én rühellem ha a matricáimon kívül más is huzamosabb ideig a motorom idomján terpeszkedik, ezért viszonylag gyakran mosom a motorjaimat. A szokásos módszerrel eddig elhasználtam legalább 4-5 vödörnyi vizet, mindenem csupa vizes lett a slag spriccolásától és utána, hogy cseppmentesen száradjon a gép jó sokszor ki kellett csavarni a törlőkendőt, hogy a végeredmény majdnem száraz legyen. Ja és ez legalább 3/4 órás mutatvány volt, eddig.
Ugye ismerős a szitu?

Ezt a folyamatot a Muc-Off tisztítószereivel most le tudom rövidíteni max 10 percre, mindenem száraz marad és a motorom is ragyog. Mutatom hogyan:

Persze tisztában vagyok vele, hogy ezek nem olyan nagy dolgok, de aki szereti a motorját (és ugye Kedves TesztMotor.hu olvasók Ti ilyenek vagytok mind?!) az az ilyen apróságokra is ad és rendszeresen karbantartja és ápolja a motorját.

Meg is mutatom a kedvenc termékeim amit, egy sima motorozás után már automatikusan használok is amikor visszaérek a garázsomhoz.

Alap készlet:

1 literes Nano Tech pumpás flakon.  (Jellemzői: alkalmazható minden felületen, még karbonszálas műanyagon is, nem kezdi ki a tömítéseket, kábeleket, fékbetéteket, tárcsákat,  savmentes, 100% biológiailag lebomló anyagból készül, kíméletlen a szennyeződéssel, de nem bántja a felületet, használata könnyű és gyors)


– 1 mikrocellás Muc-Off szivacs amely nem karcolja a fényezett felületetek

– 1 mikroszálas Muc-Off törlőkendő


Ezekkel már meg lehet szépen takarítani egy gépet, de ha a láncról és a kerekek környékéről is azt szeretnéd, hogy úgy nézzen ki, mintha új lenne, akkor kicsit jobban bele kell ásd magad a Nanotechnológiás gyártó részleteibe.
Mindenféle tisztítószer kapható nálunk is a motorosboltban, de az a szép rózsaszínű mindent (le)visz. 🙂
Aki nem hiszi, járjon utána, de szerintem aki próbálta már ezeket a nanotechnológiás termékeket, azt tudja, hogy mennyire igazam van ebben a motormosás témában.

Ja és a lényeg… Az MV Agusta Dragster RR-t a teszt fotózása miatt pucoltam le, úgyhogy hamarosan az is megjelenik. 🙂

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending