Csatlakozz hozzánk

Akciók

Hogyan lesz igazán tiszta a motoros ruházat?

Szeretnéd, hogy tisztán, illatosan, szépen induljon a szezon?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Szöveg: Lövey Ádám (Smith & Marton)

Budapest tizenötödik kerületében, az M3-as autópálya kivezető szakaszától nem messze (vagyis épp a Hungaroring felé vezető úton) öt évvel ezelőtt egy új műhely nyitotta meg kapuit, a motoros ruházatokra szakosodott Katayunga. A cég tulajdonosa maga is motorozik, ami a bőrruhákkal kapcsolatos szakértelem mellett komoly garancia a hivatás iránti elkötelezettségre.

A Katayunga elsőként kínál házhozszállítási lehetőséget, vagyis mindegy, hogy az ország melyik részén laksz, a motoros felszerelésedért házhoz mennek, kérésed szerint kitisztítják, megjavítják, vagy feliratozzák, majd a kész ruházatot vissza is szállítják otthonodba. Lássuk, milyen szolgáltatásokat nyújtanak a motorosok számára!

Tisztítás

“Speciális vegyszerek segítségével tisztítjuk a bőrből készült, esetenként több színű és többféle anyagból készített ruhadarabokat. Hagyományos oldószeres eljárást nem használunk! Eljárásunk különlegessége, hogy már az előkezelés alatt is visszazsírzó hatású proteinstabilizációs anyagok óvják meg a bőrt a kiszáradástól, a bőr kellemes és puha marad.”

“2009. május 28-án Budapesten a Lurdy ház előtt egy pakurát szállító teherautóból kiömlött a szállított olajszármazék, amin egy motoros elcsúszott. A vezető megúszta sérülés nélkül, de a ruhája igencsak megsínylette a dolgot. Az Alpinestars kabát, ami valaha gyönyörű fehér-ezüst színekben pompázott, műhelyünkbe érkezésekor ragadt mint a szurok. Munkánk végeztével örömmel adtuk át ügyfelünknek ruháit tisztán, illatosan, remélve, hogy a jövőben legfeljebb a bogarakat kell róla leszedni.”

Impregnálás

“Fontos, hogy tisztítás után ne csak rövid ideig legyen szép kedvenc időtöltésünk elengedhetetlen darabja, ezért a tisztítás (esetleg festés) után egy fluorkarbon gyanta fázisú impregnáló filmréteggel vonjuk be a ruhák felületét. Ez a réteg vízlepergető hatású, továbbá megóvja a bőrt attól, hogy a szennyeződés mélyen bekerüljön a pórusaiba. Így könnyebben tisztán tartható, kezelhető a felület.”

Festés

“Az erős szennyeződések miatt a felület elszíneződik, az esések nyoma pedig sajnos nem minden esetben távolítható el csupán tisztítással. Ezekben az esetekben lehet megoldás a bőr festése.”

Átalakítás, méretre igazítás

“Legtöbb esetben a térd- és könyökprotektorokat kell a megfelelő helyre tenni. Ezeken a pontokon a ruházat túlzott bősége jelenthet még problémát, az elforgó protektorok esésnél nem tudnák betölteni szerepüket. Szűkítjük ezeket a darabokat, figyelembe véve az aláöltözéket is. A hölgyek ruháinál az ülep lógása, és a mellrész rossz szabása jelenti a legnagyobb problémát.”

A cég további tevékenységei:

– Csizmák, kesztyűk javítása, tisztítása
– Feliratozás bőrből és kézzel festve is
– Díszhímzés, feliratozás bőrre és Cordurára (a vízzáró réteg visszazárásával!)
– Speciális eljárással tisztítják és impregnálják mind a bőr, mind pedig a Cordura ruhákat
– Vállalják egyedi méretű, motoros- és sportruhák készítését, bőrből és Cordura anyagból is. (Minden esetben első osztályú anyaggal, és titán cérnával dolgoznak.)
– Sí ruházat javítása, átalakítása
– Gumimelegítők javítása
– Csizmák és nem kivehető bélésű sisakok tisztítása
– Kárpitos munkák: motorülés áthúzás szivacsozással, lakberendezési tárgyak kárpitos munkái
– Exkluzív bőrárú tisztítás, javítás, festés (pl: táska, tárca, öv stb.)
– Protektorok forgalmazása 
– Használt (tisztított) motoros ruházat forgalmazása

Elérhetőség: www.katayunga.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending