Connect with us
Suzuki

Blog

Hogyan nyűgözzünk le egy motoros nőt?

Bárki, aki valaha is találkozott motoros nővel tudja, hogy ezek a csibék olyan kemények mint a kád széle és hogy nem lehet olyan könnyen a közelükbe férkőzni.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ettől aztán sok pasi begazol és bár vonzódnak hozzájuk, bár szeretnék őt megismerni, nem tudják, hogyan fogjanak hozzá, és lelépnek. Pedig egyszerű. 😉

Ha te is motoros vagy akkor a helyzet némileg könnyebb számodra, mint azok számára akik nem motoroznak, szimplán csak azért, mert sok közös van bennetek s így lazábban tudsz egy jó beszélgetést indítani. De ha nem motorozol, akkor se csüggedj, hiszen te is érdeklődhetsz a motorjáról, “hogy milyen gyártmány, mikori évjárat, merre szokott vele motorozni”.

Egy dologra viszont nagyon figyelj! Mikor elmeséli az útjait, ne szólj be neki semmi olyat, hogy ez túl csajos, sőt, az arcod se sugallja, mert felhúzza az orrát, leszarjankóz és otthagy a fenébe. 😀

Miután megtört a jég, megmutathatod neki a saját motorodat (ha van). Ez akkor a legjobb ötlet, ha a mocid sokkal jobb mint az övé, amitől el fogod bűvölni. A motoros csajok őrölten rajonganak a motorokért, így akár ezt személyesen is megteheted, csak vigyázz arra, hogy hol. Ha lehet válassz egy semleges helyet, pl. egy motoros találkozó, vagy egy motoros verseny. Ha valóban tetszik neki a motorod, úgyis megkérdi, hogy mehet-e vele egy kört, s ha megengeded, azzal nyert ügyed van.

Továbbá fontos sugallni neki, hogy te egy tiszteletteljes, tisztességes srác vagy (nem becsapni, ha ez nem így van!). Ne tegyél csípős megjegyzéseket, és ne vidd el a témát szexuális irányba. A motoros csibék megérdemlik a tiszteletet. A motorjuk szent, a legértékesebb birtokuk, ezt mindenkinek meg kell értenie. Ne tapizd össze, és ne is kérd meg, hogy trükközzön vele mint egy cirkuszi majom.

Ha nem vagy motoros, csak egy „rajongó”, akkor is simán lenyűgözheted a csajt a kedvességeddel. A motoros csajokat nagyon sok erőszakos motoros pasi „üldözi”, és nagyon sokan azt hiszik bármit megtehetnek, ráadásul a legtöbbjükről kiderül, hogy hiába a szép motor, a pénz, a charme, jellem és ész nem jár hozzá. Beszélgess vele. Kérdezd a családjáról, önmagáról, próbáld megismerni őt. Ha az érdeklődésed kedves és nem megy el szexuális irányba, biztosan le fogod őt nyűgözni. ;)

Egy kedves ajándékkal is meglepheted a motoros csibét. Mint minden nő, a motoros lányok is szeretik az efféle szeretetteljes elismerést. De óvatosan az árakkal, drága ajándékkal elriaszthatod és az sem mindegy mit veszel. Hiába lerágott csont, de egy finom bonbon, egy csoki telitalálat. Ha szeret olvasni, vehetsz neki egy jó könyvet, színház-, mozi-, vagy koncertjegyet a kedvenc bandájára, vagy egy finom bort. Igazából bármi lehet az, a lényeg, hogy érezze, hogy figyelsz rá.

Persze a legnagyobb örömet azzal éred el nála ha veszel neki valamit a motorjához, például valami alkatrészt, amire tudod, hogy szüksége van, vagy valamilyen felszerelést: akár egy új kesztyűt, sálat, pólót, bukót. De ezt már idővel.

Ha van motorod, akkor elviheted/elhívhatod egy olyan útra, amerre még sosem járt. Együtt, vagy egymás mellett, de sosem előtte haladva, ezzel is bizonyítva, hogy egyenlő félként kezeled, amivel tuti bevágódsz nála. ;)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending