Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Hogy tudd kontrollálni a csúszást…

Érzed a csúszáshatárt?! November 24-től újra Dirt Track képzés a Safetynél

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Hogyha számodra a motorozásban az a legnagyobb para, hogy mi van, ha megcsúszik alattad a vas, akkor a Safety Dirt Track képzése Neked szól. Nem, nem “MX-palántaneveldéről” van szó, hanem a biztonságos utcai motorozás alapjainak a letételéről. Itt olyan dolgokat is kipróbálhatsz, amiket “normál” körülmények között nem volna kedved…

A hondás Vezetéstechnikai képzés, a Safety-Hungary november 24-étől újra elindítja legsikeresebb szabadtéri téli tanfolyam típusát, a sík terepes (Dirt Track) terepmotoros tréninget. Korábban már mi is részt vettünk egy ilyen képzésen, amiről filmet is készítettünk. Bár a négyütemű 100-as “szörnyetegek” első hallásra nem ígérkeztek egy adrenalinbombának, mégis azt kell mondanunk, hogy nagyon jól szórakoztunk és – amellett, hogy fárasztó – hasznos is volt: még mi is tanultunk “új fogásokat”, pedig elég sokat megyünk, csúszós körülmények között is.

Ugyanis – ahogy azt már korábban is bemutattuk a tanfolyam fő célja, hogy készség szintre fejlessze azokat a reakciókat, amelyek segítenek megoldani a motorkerékpár megcsúszásból adódó lehetséges bukásokat. A terepgépek ellenére a képzéseket nem krosszpályán kell elképzelni, hanem sík terepen, terepakadályok nélküli, ún. Dirt Track pályán, CRF100-as motorokkal. Ezek a Hondák méretre nem túl nagyok és attól sem kell tartanod, hogy nem bírsz el majd a lóerők hadával – vagyis a célnak tökéletesen megfelelnek. Bővebb információért a képzéssel kapcsolatban keresd fel a Safety-Hungary honlapját.


BenZsónak gond nélkül leér a lába a CRF100-asról 🙂
Safety-Hungary Dirt Track Képzés

A képzések maximum 5 fő részvételével és Honda CRF100-as motortípusok használatával zajlanak. A tanfolyami alkalmak hossza az újonnan érkező motorosok részére két teljes nap, a visszatérő – bármilyen Safety-Hungary tréninget sikeresen elvégzett – tanulni, fejlődni vágyók számára egy nap. A tanfolyami napok minden esetben reggel 9 órától délután 3-4-ig tartanak.

A részvételi díj a kétnapos tréningre bruttó 45.000, az egynaposra 25.000 forint. A tanfolyami részvétel feltétele a motorkerékpár vezetői engedély megléte.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending