Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hogy mit csináljatok holnap?

Aki amúgy unatkozna május első napján, ne tegye, koptassa inkább az aszfaltot

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Aki amúgy unatkozna május első napján, ne tegye, koptassa inkább az aszfaltot

A hét elején még aggódva figyeltem az időjárás jelentést, péntek környékére nem mondtak felhőtlen időt. A felhő persze még nem is lenne katasztrófa, de záporral, zivatarral, helyenként esővel, sőt még csapadékkal vagy viharral is fenyegettek, arról nem is beszélve, hogy azt mondták, víz eshet az égből. Hála a magasságosnak egyelőre úgy néz ki megússzuk a rossz időt, szóval nyugodt hosszú hétvégénk lesz.

Remélem azért mindenki beiktat magának egy kis motorozást, ha már ünnep és szabadság. Például ajánlanám figyelmetekbe Kunmadarast, ahol elég nagy szabású banzáj lesz. Itt elolvashatjátok, hogy pontosan mi is. Kint lesznek importőrök, kereskedések, millió gyorsulós motor, csomó program kicsiknek nagyoknak. Kitelepülünk mi is egy jókora sátorral, onnan fogunk dolgozni. Ha ott vagytok, keressetek meg minket bátran!


A 2008-as kunmadarasi idényről készült videót a képre kattintva megtaláljátok

A Furioso Kft. (nekik van szervizük a régi MaxxPower helyén) jóvoltából Lesz egy helikopter is, amibe bárki beülhet majd pár körre. Jópofa dolog, érdemes kipróbálni, aki még nem repült ilyennel. 10.000 Ft-ba kerül egy fuvar, mivel sajnos a kerozin nagyon drága, de szerintem felejthetetlne élmény. Elvileg megtaláljátok majd kint, de ha más nem a fotók alapján keressétek a madarat. Vagy keressétek Makó Zolit a Furioso-tól a 20/ 978-4244 -es számon.


Menjetek le Kunmadarasra és üljetek be egy körre

Na, és csajok figyelem! A következő hírt a Csajokamotoron.hu -tól kaptuk, szintén május elsejével kapcsolatban, olvassátok el mindenképp! Idézem:

“A Csajokamotoron.hu a tavalyi évhez hasonlóan idén is motorozásra szólít fel minden csajt. Mivel idén május 1-re esik a Motoros Nők Napja, motoros programokban nem lesz hiány. A Csajokamotoron.hu, a motoros nők első magyar portálja ajándékkal díjazza, azokat a hölgyeket, akik ezen a napon motorra vagy robogóra pattannak. Ehhez nem kell mást tenni, mint a motorozásodat megörökíteni egy digitális fotón május 1-én, amin látszik a dátum, és az olvasóinknak szóló rövid üzenettel, vagy csak a kép magyarázatával elküldeni az info@csajokamotoron.hu címre a postacímmel együtt.

Minden motoros csaj, aki fotót küld magáról, egy Daylong fényvédő krémet kap ajándékba, valamint a beküldők között kisorsolunk egy Daylong ajándékcsomagot is.”

További info: http://csajokamotoron.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending