Connect with us
Suzuki

Hírek

Hivatalos: Talma jövőre a Jack & Jones csapatban

A Suter tesztet követően Talma leszerződött a Jack & Jones csapathoz, ez már biztos.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Most már hivatalos és szerencsére nem volt korai az öröm. Talmácsi Gábor megállapodott a Jack and Jones istállóval, így a magyar pilóta jövőre Antonio Banderas Moto2-es csapatában fogja húzni a gázt.  Csapattársa biztosan a 29 esztendős amerikai motoros, Kenny Noyes lesz. Nagy megtiszteltetés számomra a csapat felkérése és örülök, hogy a Jack and Jones alakulatnál folytathatom pályafutásom, melynek egyik tulajdonosa a neves színész, Antonio Banderas– fogalmazott Talmácsi. A csapat több gyártó közül a Sutert választotta a váz beszállítójaként  Gábor hétfőn tesztelte.

Szerintem a Suter az egyik legjobb választás, mert technikailag az egyik legfelkészültebb gyár és további fejlesztések is várhatók. Az ellenfelek is kemény munkában lesznek a télen, ezért az ideihez hasonlóan szoros versenyekre kell készülni. Első találkozásom a motorral és a csapattal nagyon pozitív volt, már most beszéltünk a téli felkészülésről, ahol szeretném a legjobb formámat elérni a 2011-es évre. A csapat lehetőséget biztosít Barcelonában a mentális és fizikai felkészülésre, ami nagyon fontos számomra. A következő hetekben szeretnék pihenni és újult erővel megkezdeni a felkészülést” – tette hozzá Talmácsi.

“Nagyon örülök, hogy megállapodtunk Gáborral a következő szezonra” – mondta Dani Devahive csapatfőnök. Az ő munkája igencsak fontos részét képezi cégünk 2011-es sportstratégiájának. Két versenyzővel készülünk az eljövendő megmérettetésre: Kenny Noyesszal, aki négyütemű motorok tekintetében hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és Talmácsi Gáborral, aki több címmel és győzelemmel bizonyította tehetségét eddigi GP-karrierje alatt. Egy arany 2007-ben, két bronz 2005-ben és 2008-ban, és akkor a kilenc futamgyőzelemről még nem is beszéltünk…”

Teljesen biztos vagyok abban, hogy ezzel a két fiúval jó eséllyel megyünk harcba a 2011-es bajnokságért! A 2010-es első Moto2-es idény tapasztalatai után százszázalékosan azon leszünk, hogy logisztikai és személyzeti fejlesztésekkel is a kitűzött sportcélokra koncentráljunk. Ráadásul a Suterrel is rendkívüli megegyezést kötöttünk. Hétfőn Gábor és Kenny is a motorban rejlő remek lehetőségekről nyilatkozott az első teszt után. Ez mindenképp motiváló az egész csapat számára!”

Interjú Stefano Favaroval a Roxy-ban (videón) – 2010.11.15

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending