Csatlakozz hozzánk

Hírek

A hír igaz, John McGuiness idén kihagyja a TT-ét

Lehet, hogy motorhiba okozta a balesetét?

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Honda Racing kiadott egy frissítést John McGuiness  North West200 időmérőjén elszenvedett  balesetével kapcsolatban. John-t összetett jobb alsó lábszártöréssel diagnosztizálták amit tegnap este még nem tudtak megműteni, külső rögzítőket kellett felszerelni. Ezen túlmenően többszörös csigolya törést és három törött bordát is a kórházi számlához  írnak az orvosok.

John McGuiness

John és Guy és az új HONDA CBR 1000

Csak a csigolyák kezelése 6 hetet vesz igénybe, tehát ahogy az eddigi információkból is biztosra vehető volt, sajnos lőttek McGuiness 2017-es TT-n való szereplésének.

A Honda Racing az ECU adatok alapján kinyert információkból következtetve, feltételezhetően motorhiba okozta  baleset miatt azonnali hatállyal kihúzta Guy Martin alól az ezres CBRt és le is mondták a további NW200-as, SST és SBK szereplésüket. Jelenleg kizárólag azon van a csapat, hogy a motorokat a TT-re felkészítsék.

Néhány hét múlva kezdődik a Castle Combe verseny ahol már tesztelni akarják a javított motort, mielőtt teljes versenyt futnának a Man szigeten.
Guy Martin a múlthéten rendezett Cookstown 100-on, a Wilson Craig Hondánál vendégeskedett és tesztelt egy CBR600RR-t ami nagyon tetszett neki.

Honda CBR600RR

A nagy Honda visszarendelését követően a Wilson Craig azonnal ajánlatot tett Guynak, aki miután a szponzorok is beálltak mögé, igent mondott, így lesz csapata a NW200-on.

Guy Martin

Elvégre nem maradhatnak a Honda rajongók Guy Martin nélkül!

Írta: ZoLee Dottore

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending