Csatlakozz hozzánk

Blog

Hill Climb: a cél a csúcs…

Lenyűgöző képekkel tarkított rövidfilm a hill climb világáról…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ezúttal egy különleges rövidfilmet mutatunk be nektek: a Jeremy Miller rendezte Elevate 2. című mozi a motoros hegymászás (hill climb) lenyűgöző és igazán látványos sportját örökíti meg.

A csapat úgynevezett mozgó-kamera technikák segítségével rögzítette azt az adrenalin-hajszát, amely maga a motoros hegymászás. Az első Elevate-film folytatása a vezetés élményére koncentrál, bepillantást engedve abba a riderek szemszögéből, és még mélyebbre ásva ennek a különleges (extrém) sportnak a világába.

A moziban a NAHA (Észak-Amerikai Hegymászók Egyesülete) pilótái láthatóak: Bret Peterson, Jason Smith, Robie Peterson, Max Simmons and Logan Mead, és hallhatunk egy interjút Mike ‘A Keresztapa’ Metzgerrel is.

A felvételek az egyesület által szervezett események terepein, és más különböző helyszíneken készültek Kaliforniában, Utahban és Wyomingban. Habár a szöveg (már ahol van benne) természetesen angol, de ennek megértése nélkül is élvezhető a kisfilm, hiszen a látvány a lényeg; érdemes megnézni, igényes 20 perc.

Elevate 2: Still Climbing

Hallhatunk egy interjút Mike ‘A Keresztapa’ Metzgerrel is…

Comments

comments

Trending