Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

Hill Climb: a cél a csúcs…

Lenyűgöző képekkel tarkított rövidfilm a hill climb világáról…

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ezúttal egy különleges rövidfilmet mutatunk be nektek: a Jeremy Miller rendezte Elevate 2. című mozi a motoros hegymászás (hill climb) lenyűgöző és igazán látványos sportját örökíti meg.

A csapat úgynevezett mozgó-kamera technikák segítségével rögzítette azt az adrenalin-hajszát, amely maga a motoros hegymászás. Az első Elevate-film folytatása a vezetés élményére koncentrál, bepillantást engedve abba a riderek szemszögéből, és még mélyebbre ásva ennek a különleges (extrém) sportnak a világába.

A moziban a NAHA (Észak-Amerikai Hegymászók Egyesülete) pilótái láthatóak: Bret Peterson, Jason Smith, Robie Peterson, Max Simmons and Logan Mead, és hallhatunk egy interjút Mike ‘A Keresztapa’ Metzgerrel is.

A felvételek az egyesület által szervezett események terepein, és más különböző helyszíneken készültek Kaliforniában, Utahban és Wyomingban. Habár a szöveg (már ahol van benne) természetesen angol, de ennek megértése nélkül is élvezhető a kisfilm, hiszen a látvány a lényeg; érdemes megnézni, igényes 20 perc.

Elevate 2: Still Climbing

Hallhatunk egy interjút Mike ‘A Keresztapa’ Metzgerrel is…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending