Csatlakozz hozzánk

Blog

Hiába van tél, zajlik az életünk..

Hamarosan érdekes cikkeket olvashattok nálunk. Hogy pontosan miket?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Hamarosan érdekes cikkeket olvashattok nálunk. Hogy pontosan miket?

Remélem az előző bejegyzésem után titeket is elkezdett izgatni a Danuvia feléledése. Csak azért gondolom, mert az ismerősi köröm jó része így viselkedett, miután meséltem kicsit a magyar márkáról. Magyar motor, de jó ezt kimondani! Az a megtiszteltetés ért minket, hogy szombaton csak a mi kedvünkért hozták ki a prototípusokat és készíthettünk róla képeket a Közlekedési Múzeum előtt, sőt mi több, utána még órákat beszélgettünk a márkáról. Természetesen erről hamarosan cikk is készül, amiben sok érdekességet olvashattok majd. Meginterjúholtam a tervezőket, a tulajdonost, sőt még egy versenyzőt is! Izgi nem?


Jó újra látni a “D” betűt!

Említettem azt is, hogy a fotózáson egy hölgy is részt vett, egy vérbeli motoros hölgy. Nem akarlak tovább csigázni titeket, Semmi-Kis Tündéről van szó, a 2005-ös Miss Hungary nyerteséről. A fotózás után vele is készítettem egy interjút, ugyanis Tündi az első és egyedüli női motorosként elindul a januárban startoló Bamako Rally-n. A beszélgetésről hamarosan szintén olvashattok nálunk. Addig is íme egy kép 🙂


Komoly dillemába kerültem, miközben modellünk a Danuviákon pózolt: a motort csodáljam, vagy őt?

Kicsit más.. Végre igazán hideg van! “Na, ennek elment az esze” mondanátok teljes joggal, de nem olyannak, akinek Thermoflash-e van! Háhá, vártam a mínuszokat és most, hogy látom a lehelletem és deresek a szélvédők, megnézzük mit is tud igazán a világhírű magyar fűtő ruha. Ebben Gilera Fuoco-nk fog segíteni, ami most már nem kerüli el a nagy tesztet. Még egy egzotikus helyszínre azért elviszem, ahol képeket is lövök róla és elétek tárom a véleményem. Mint, ahogy a feliniein feszülő IRC téli gumikról is.


Itt már azért egyértelműbb a helyzet 🙂

BenZso eközben a pár hónappal ezelőtti találkozását osztja meg veletek Kispataki Viktor versenymotorjával. Nem kis kaland volt, mint ahogy a 2009-es CRF-ek próbája sem. Czúni Laci tesztpilótánk, akit szerintem sokan ismertek, vitte táncba őket egy igen technikás, homokos pályán. Laci nagyon ért a krossz motorokhoz, de a helyzet pikantériája, hogy idén egy előző generációs 450-es Hondával versenyzett, így elég komoly összehasonlítási alapja van a témát illetően.

Van hát dolgunk rendesen, zajlik az élet, hiába van tél, és hiába van év vége. Viszont nektek is van dolgotok! Figyeljétek minden nap a TesztMotor-t!


Itt a tél, ki hogy ünnepli ugye 🙂

Mielőbbi Tavaszt!
Jók legyetek és előre is Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending