Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Hideg időkre: új téli kesztyűk a Heviktől

A kéz védelme motorozás közben alapvető fontosságú a biztonság és komfortérzet érdekében. Ezért lényeges a megfelelő védelmet nyújtó, minőségi kesztyű viselése

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ősszel, télen fokozottan óvnunk kell ezt a testrészünket, hiszen a hideg, nyirkos időjárás és a csapadék fokozott megterhelést jelent a kéznek, ujjaknak. A Hevik termékei között eddig is sokféle modell akadt, most pedig további minőségi darabokkal bővült a termékcsalád.

Közös jellemzőik, hogy lélegző és vízálló W-Strider membránnal készültek, thermo béléssel, így hatékonyan óvnak a hideg menetszéltől és a csapadéktól. Szűkítő pántokkal, sztreccs betétekkel ellátott darabokról van szó, így a felvétele és a viselete praktikus és kényelmes, a fényvisszaverő elemek pedig a láthatóságban segítenek.

A HGW209 „Berlin” kesztyű egy letisztult, egyszerű kialakítású darab, amely ideális viselet téli városi használatra. Pánttal állítható a csuklóbőség, a tenyérrész műbőrrel erősített. Ára: 14.000Ft.

A HGW210 „Pamir” különlegesen finom anyagból készült, komfortos viselet, bőrrel megerősített tenyérrésszel. Alkalmas a mindennapi városi forgalom leküzdésére és városon kívüli túrák megtételéhez is. Ára: 14.500Ft.


A sportos túrázást kedvelőknek remek választás a Rock Italy és Rock Dark (HGW211 és HGW212, lásd a kezdőképen) fantázianevű modellek valamelyike, amelyek nem csak kiváló tulajdonságaikkal, hanem egyedi dizájnjukkal is felhívják magukra a figyelmet. Széles bőr betétekkel készültek, az előbbi az olasz zászló színeivel tarkítva. A keményprotektorok a bütyköknél és a puhaprotektorok az ujjaknál garantálják a biztonságot. Ára: 15.000Ft.

Mind a négy modell XS-től XXL-es méretig érhető el, itt:

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending