Csatlakozz hozzánk

Blog

Hétvégi mozi: Kunmadár, csajok, satöbbi…

Minden, ami egy igazi akciófilmhez kell: motorok, csajok, lóerők, kifutópálya, gumifüst és rockzene… Hamarosan újra élőben is átélheted mindezt, ez a videó tutira meghozza a kedved!

Közzétéve

ekkor

kunmadar gridgirls kepek
RST AIRBAG

Ha ott voltál május 1-jén Kunmadarason, akkor szinte lehetetlen, hogy nem futottál össze a GridGirls lányokkal. A Tomracing depójának környékén emelték a színvonalat, vagy növelték a látogatottságot, hogy így fogalmazzunk. Olykor azonban el-elkószáltak, például a stuntpálya irányába – igazából senki nem bánta. A stuntmanek mozgó bójáknak használták a hölgyeket, ahogy azt az alábbi videóban is láthatód. A leghang(ulat)osabb pillanat azonban a stuntverseny fináléja volt, amikor is az indulók összeálltak egy közös képre a csajokkal – a hátteret pedig gumifüsttel festették fel… Ha ekkor a pálya bal oldalának lelátóján voltál, jó pár másodpercig nem sok mindent láttál…

Hasonló élmények legközelebb június 29-én várnak rád: autós-motoros drag és drift OB lesz, a pályát a belépőddel autóval és motorral is kipróbálhatod!
– az előző forduló (május 1.) összefoglalóját ITT, a következő futam videós beharangozóját pedig ITT találod

3 az 1-ben: motoros-autós-drift OB – www.kunmadarasmotorsport.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending