Csatlakozz hozzánk

Blog

Hétvégi mozi és teszt a MotoGeo-val

Jamie Robinson ezúttal egy Aprilia Caponord Rally-t tesztel

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az ex GP versenyző miután abbahagyta a versenyzést, “motorosújságíróskodni” kezdett. Persze Amerikában ez is könnyebben megy, no meg tehetsége is van hozzá, így már 66000 fős YouTube csatornát tudhat magáénak a bolondos utazásairól ismert Jamie.
A tesztekben kivesézi az összes tulajdonságát a motoroknak, míg az útitársa rögzít mindent videóra. Ebből a remek párosból szültnek ezek a jobbnál jobb teszt és túrabeszámoló filmek.
Jamie bemutatja a felszereléseket is minden filmjében. Alpinestars és Kriega termékek a kedvencei, amelyeket nálunk is megtaláltok már a webshopban.
Idei 2017-es újdonságunk a MotoPartsShopban az összes Alpinestars motoros felszerelések, Ram Mount tartókonzolok és a Kriega motoros táskái, amelyek már mind-mind rendelhetőek is.

Ha csillogó szemmel nézel minden új motorra és elengedhetetlen vágyat érzel minden motor kipróbálására, netán még angolul is beszélsz, akkor tuti, hogy motoros újságíró akarsz lenni. Ilyenkor egy dolgod van, azonnal megkeresni bennünket az allas@tesztmotor.hu címen!
,
Jó szórakozást! (angolosok előnyben)
Íme a film az Aprilia V4-es túramonstrumáról, amely látszólag elég jól megbirkózik a tereppel is:

Még több MotoGeo cikkért, kattintsatok Jamei oldalára!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending