Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Hétvégén végre motorshow

Március 22-én nyit az itthoni legnagyobb autós-motoros seregszemle a Hungexpón – az új modellek hazai bemutatkozása mellett az épített motorok találkozóját és a freestyle motokrossz, illetve a magyar stunt bajnokság első fordulóját is itt tartják

Published

on

amts 2013
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az AMTS (Autó, Motor és Tuning Show) több nagymúltú kiállítás és show összefogásaként jött létre. A Hungexpo öt pavilonját (és külterét) 11 ország több mint ezer járművével és 215 kiállítójával tölti meg a szezonnyító fesztivál, összesen 80.000 négyzetméteren, folyamatos autós-motoros és színpadi programokkal, bemutatókkal karöltve – tavaly egyébként 35 ezer látogató volt rá kíváncsi.

Az AMTS egy helyen és egy időben nyolc különálló rendezvényt foglal magába, melyek egyazon belépőjeggyel látogathatók, és amelyekből négy motoros: Tuning Show, Motorfesztivál, Gymkhana OB, EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója), Devil’s Motor Show, Budapest Tattoo Expo, Magyarok a járműgyártásban kiállítás és végül a Hungarian Stunt Riding Championship (HSRC) első fordulója.

Autó, Motor és Tuning Show 2012 – 6. rész from Tuningshow2013 on Vimeo.

A legfontosabb eseményt számunkra mégis minden bizonnyal a szezonnyitónak tekinthető a Motorfesztivál jelenti. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket, az alkatrészeket és a háttéripart, valamint a motorsportot – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. Természetesen az új modellekre vagyunk a leginkább kíváncsiak, de az AMTS jóval többről szól.

“A fő cél minél több program és élmény biztosítása, hogy a látogatók évről évre visszatérjenek és rengeteg új élménnyel legyenek gazdagabbak. A tapasztalat az, hogy egy izgalmas, élménydús környezetben az ‘Ez kell nekem!’ érzés könnyen megteremthető. Nagyon fontos, hogy a két fő tematika (motor, autó) látogatóiban keresztérdekeltség van, vagyis az autózás szerelmeseinek lehetőségként kínáljuk a motorozás világát és fordítva”
– nyilatkozták a szervezők.

A normál jegyár 3000 forint, de mint látható, 6 rendezvényt kapunk ennyiért

– további információ és részletek az amts.hu oldalon
Forrás: AMTS

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending