Connect with us
Suzuki

Hírek

Hétvégén végre motorshow

Március 22-én nyit az itthoni legnagyobb autós-motoros seregszemle a Hungexpón – az új modellek hazai bemutatkozása mellett az épített motorok találkozóját és a freestyle motokrossz, illetve a magyar stunt bajnokság első fordulóját is itt tartják

Published

on

amts 2013
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az AMTS (Autó, Motor és Tuning Show) több nagymúltú kiállítás és show összefogásaként jött létre. A Hungexpo öt pavilonját (és külterét) 11 ország több mint ezer járművével és 215 kiállítójával tölti meg a szezonnyító fesztivál, összesen 80.000 négyzetméteren, folyamatos autós-motoros és színpadi programokkal, bemutatókkal karöltve – tavaly egyébként 35 ezer látogató volt rá kíváncsi.

Az AMTS egy helyen és egy időben nyolc különálló rendezvényt foglal magába, melyek egyazon belépőjeggyel látogathatók, és amelyekből négy motoros: Tuning Show, Motorfesztivál, Gymkhana OB, EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója), Devil’s Motor Show, Budapest Tattoo Expo, Magyarok a járműgyártásban kiállítás és végül a Hungarian Stunt Riding Championship (HSRC) első fordulója.

Autó, Motor és Tuning Show 2012 – 6. rész from Tuningshow2013 on Vimeo.

A legfontosabb eseményt számunkra mégis minden bizonnyal a szezonnyitónak tekinthető a Motorfesztivál jelenti. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket, az alkatrészeket és a háttéripart, valamint a motorsportot – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. Természetesen az új modellekre vagyunk a leginkább kíváncsiak, de az AMTS jóval többről szól.

“A fő cél minél több program és élmény biztosítása, hogy a látogatók évről évre visszatérjenek és rengeteg új élménnyel legyenek gazdagabbak. A tapasztalat az, hogy egy izgalmas, élménydús környezetben az ‘Ez kell nekem!’ érzés könnyen megteremthető. Nagyon fontos, hogy a két fő tematika (motor, autó) látogatóiban keresztérdekeltség van, vagyis az autózás szerelmeseinek lehetőségként kínáljuk a motorozás világát és fordítva”
– nyilatkozták a szervezők.

A normál jegyár 3000 forint, de mint látható, 6 rendezvényt kapunk ennyiért

– további információ és részletek az amts.hu oldalon
Forrás: AMTS

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending