Connect with us

Blog

Hétvégén újra TesztMotor Kupa!

Szombaton ismét TesztMotor Kupa! Jön a 2. forduló, gyere el Te is! (+ friss videó)

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Május 8-án újra TesztMotor-Talmácsi Klubnapot szervezünk a Talmácsi Motorsport Iskolával közösen. Pontosabban folytatódik Hernádon a TesztMotor Kupa, szombaton rendezzük a második fordulót!

Ha még sosem tapasztaltad a motorversenyzés izgalmát, itt a remek lehetőség. Hogyha meg már ismered az érzést, akkor azért kell eljönnöd, hisz akit egyszer elkap a versenyszellem, úgyse bírja abbahagyni… Igaz, hogy ezek a masinák eléggé kicsik, de a versenyzés izgalmát, a pozíciókért folytatott kiélezett küzdelmet ugyanúgy visszaadják, mint akármelyik versenygép – és persze a pálya is sokkal kisebb.

A TalmácsiRingen már túl vagyunk egy remek hangulatú első fordulón, és reméljük, a folytatásban is olyan jól fogjuk érezni magunkat, mint az április 17-i Klubnapon. Ha Te is szeretnél motorozni egy nagyot, és mindezt pályán és versenykörülmények között, jelentkezz bátran a talmakupa@tesztmotor.hu címen, de a helyszínen, a TalmaRingen is nevezhetsz! 6000Ft-ért egész nap versenyezhetsz Yamaha PW-vel vagy Honda NSR-rel. Ebben az összegben benne van a kis versenygép bérleti díja, a pályahasználat, az üzemanyag, no meg pár jótanács attól a szakembertől, aki igazán ért a pályamotorozás oktatáshoz: Talmácsi Pista bá’ szívesen elmondja Neked, mit hogyan csinálj, hogy gyorsabb legyél. Továbbá az sem probléma, ha esetleg nincsen védőfelszerelésed, kaphatsz kölcsön térd-és könyökvédőt, de azért sisakot és dzsekit hozz magaddal.


A szörnyetegek: az NSR50-es egész komoly élményt nyújt, no meg a kis PW is, a maga módján

A kezdést fél 11-re tervezzük, hogy aki messzebbről jönne, annak se kelljen korán kelnie. Találkozhattok moto2-es versenyzőnkkel, Talmácsi Gáborral is, mivel valószínűleg otthon lesz szombaton. Szóval elmondhatod majd otthon, hogy világbajnokkal jattoltál, miután a versenyzéstől alaposan (és kellemesen) elfáradva hazaértél. Ez a kismotoros kergetőzés egyformán kihívás kicsik és nagyok számára is, tehát szeretettel várunk minden korosztályt! Mindenkit, akit érdekel a motorsport és szeretné kipróbálni is azt: milyen érzés belülről az, amit a tévében nézel vasárnaponként. Persze kicsiben, és jóval felszabadultabb légkörben. Hozd el motoros cimboráidat, hogy kiderüljön végre, melyikőtök is motorozik jobban, vagy a gyerekeidet, ha nem félsz, hogy kikapsz tőlük… Ugyanis a srácok alatt jobban mennek a kis gépezetek és a Talma-suli növendékei is eléggé ügyesek, szóval tévedsz, ha úgy gondolod, hogy ez Neked nem feladat…


Kicsik vagy nagyok, kezdők vagy profik – nem számít, ez tényleg örömmotorozás

A lényeg, hogy nagyszerű kis versenyzős élményekben lehet részed, ha eljössz szombaton fél 11-re a hernádi TalmaRingre, ahol egy kis időre Te is motorversenyzőnek érezheted magad. Persze ha megnézed majd a Rólad készült képeket, jót röhögsz majd magadon, hogy hogy nézel ki a kis PW50-esen, de végülis ez a legfontosabb: a jó hangulat. Ami garantált, már csak a jó időjárásban reménykedünk, ha pedig nem jön össze, akkor kipróbáljuk az esős futamok megpróbáltatásait… Ha végigkergetőzöd nálunk a napot, annyi élménnyel gazdagodhatsz, amelynek mesélése a következő, júniusi fordulóig is kitart, ennek fényében nem túl sok a 6000Ft nevezési díj. Mert mint tudjuk, az élmény megfizethetetlen…

Nevezés, kérdések: talmakupa@tesztmotor.hu
Bővebb információ: kattints ide
TesztMotor Kupa 1. forduló: kattints ide

Az második fordulón készült video:
{youtube}WoFamc9kQlU{/youtube}

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending