Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hétvégén szezonnyitó túra!

Motoroznál már? Jelentkezz a Karasna szezonnyitó „Börzsöny-kerülésére”!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Karasna

Ilyentájt, a motoros szezon hajnalán még igencsak rozsdásak a motoros érzékszerveink. Az oktatáson kívül egy szervezett, közös túra a legjobb alkalom arra, hogy beolajozzuk ezeket. A magányos kilométer-pusztításnál sokkal hangulatosabb egy kollektív gurulás, amire idén itt az első lehetőség.

Az időjárás kezd melegre fordulni, mindenki egyre jobban vágyakozik kétkerekűje nyergébe és legszívesebben azonnal elindulna motorozni. A Karasna Motorosbolt és a MotoToursClub csapata ezúton is szeretne elhívni minden motorozást (túrázást) kedvelőt egy laza közös gurulásra.

2011 március 26-án, szombaton a Börzsöny kanyarulataiba kalauzolják az érdeklődőket, a találkozó fél kilenckor lesz a Karasna előtt (Budapest, Váci út 40.), az indulást 9-re tervezik. Az ebédet az Öregmorgó étteremben készülnek elfogyasztani, majd levezetésként a váci kompnál lesz fagyizás, a nap végeztével pedig a 2A/M2-n motoroznak haza a kirándulók. Jelentkezni az info@karasna.hu e-mail címen, vagy személyesen a Karasnában tudsz. Szombatra még pont jó idő várható a vasárnapi lehülés előtt, így ha teheted, használd ki a lehetőséget, vedd elő a vasat és a részedet is vedd ki a jó hangulatú egynapos túrából.


A részletes útvonalért kattints a képre!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending