Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hétvégén Motorfesztivál!

Március 19-21. között rendezik az idény kezdetét jelző Budapest Motorfesztivált

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Annak ellenére, hogy késik a jó idő, végre valahára hivatalosan is kezdetét veszi a motoros szezon a Budapest Motorfesztivállal! A világ motorcsodáinak kiállítása mellett idén is változatos programok szórakoztatják a látogatókat.

Igen, idén Budapest Motorfesztivál néven várja a rendezvény a benzingőzre alaposan kiéhezett látogatókat, méghozzá az elnevezéséhez méltóan fesztiválhangulatot garantálnak a rendezők! Vagyis minden eddiginél színesebb programok (show-k, bemutatók, versenyek, koncertek és még egy sor érdekesség) garantálják a kikapcsolódást az egész családnak.

A legfontosabb, hogy a tavalyi “válságos” motorkiállítás után ismét teljes felhozatalra számíthatunk, mivel az eddig bejelentkezett kiállítók között megtalálhatjuk 2009 nagy hiányzóit, mint például a Kawasakit vagy a Ducatit. Motorokból tehát nem lesz hiány, és nagy valószínűséggel – ahogy megszokhattuk – dekoratív csajokból és motoros felszerelésekből sem. Sőt, közvetlen értékesítésekből és akciókból is akad majd bőven, ezért ruházati termékekből és motoros kiegészítőkből is érdemes lesz válogatni a hétvégén. Ezen kívül különböző nyereményjátékokon is részt vehetsz, melyek közül az egyikre már a helyszínen vásárolt belépőddel regisztrálhatsz: ennek főnyereménye egy Honda robogó, ill. egy Malaguti gyerekmotor.


A tavalyi kiállítás egyik nagy hiányzója , a Ducati most ott lesz a HungExpo-n…

A lenyűgöző motorok (és lányok) bámulása mellett olyan különleges lehetőségeket biztosítanak a szervezők, mint például a motorok teljesítménymérése a látogatók részére, fotózás Talmával és motorjával vagy a gyermekmotorozás Talmácsi Gábor motoros iskolájában. Lesz vezetéstechnikai (Safety Hungary) és modellautó bemutató, MotorShow1 Street motoros képzést ismertető program, divat-és ruházat bemutató, de még stand-up comedy is. Utóbbi TraBarna előadásában, akit a Showder Klubból vagy a Skoda reklámból ismerhettek, de a különböző hengerszámú motorokat is hibátlanul elő tudja csalogatni magából. Külön pozitívum, hogy a szervezők gondoltak a motoros családapákra, mivel az egész família számára kínálnak érdekes programokat – így nem az asszony vagy a gyerek rovására látogatod a Motorfesztivált, vagy fordítva. A család többi tagja számára  – persze az idei friss (motor)modellek alapos szemügyre vétele után – ott a fúvószenekar, tánc-és fitnessbemutató, vagy a játszóház – és feltehetően a gumicukros is abban a sarokban lesz, ahol eddig.


…ahogy a Kawasaki is újra jelen lesz idén

A lényeg viszont mindenképpen az a több száz motorkerékpár, amit testközelből megcsodálhatsz, nagy részüket ki is próbálhatod – legalábbis üléspozíció szempontjából. Ennél nagyobb lehetőséged itthon nem lesz arra (talán a kunmadarasi parkolót leszámítva), hogy ennyi féle motort nézz meg közelről, egy helyen. Hogyha pedig már lankad a figyelmed a sok-sok érdekességtől és új infótól, menj ki egy kis friss levegőt szívni az A-pavilon elé, ahol Erdős Csaba mester ad streetfighter-bemutatót, naponta többször is. A rendezvény sztárvendége természetesen hazánk azon motorosa, akit még a laikusok is ismernek, vagyis Talmácsi Gábor. Talma nem csak fotózkodni és aláírást osztani fog, hanem új motorját és csapatát is bemutatja majd nekünk – méghozzá úgy, hogy élő internetes összeköttetésben lesz Moto2-es alakulatával! Apropó autogram, az egész év során itt és ekkor gyűjtheted be a legtöbb motoros érdekeltségű aláírást – no meg a motoros modellekkel közös képet…


“Új utakon az izgalmas élmények felé!”
 

Úgy látszik, a rendezők komolyan veszik az esemény címében a Fesztivál kifejezést, mivel – szó szerint – koncertekkel és kocsma jelleggel kívánják elősegíteni a fesztivál-fílinget. Ennek szellemében, aki tiszteletben tartja a zéró toleranciát, busszal féláron hazautazhat, mivel a kiállítás látogatói a Volánbusz járatait 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe – hiába, a szervezők mindenre gondoltak… Motorok, csajok, sör, mindezt úgy, hogy még a családot sem kell hanyagolnod – ennél többet nem hozhatsz ki a hétvégédből.

Budapest Motorfesztivál

Időpont: 2010. március 19-21.
       
Jegyárak:
    napijegy: 1900Ft (online vásárlás esetén: 1700Ft)
    kedvezményes jegy: 1500Ft
    családi jegy: 3400Ft (online vásárlás esetén: 3000Ft)
    kiállítói bérlet: 3500Ft

Nyitvatartás:
      március 19: 10.00 – 19.00h
      március 20: 10.00 – 19.00h
      március 21: 10.00 – 18.00h
       
Helyszín: HungExpo Budapesti Vásárközpont
Budapest, X. Albertirsai út 10.
Telefon: 06-1-263-6000

Motoros parkoló a 3-mas Fogadócsarnoknál, behajtás a IV-es kapun.

A tavalyi szezonnyitó:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending