Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hétvégén kipróbálhatod a 2014-es Harley modelleket

Magyarországi premier: a 2014-es Harley-Davidson modellek bemutatója. Az eseményen díszvendégként a legendás brit rockbanda, a Uriah Heep tagjai is részt vesznek.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Megérkeztek Magyarországra a Harley-Davidson legújabb, 2014-es csúcsmodelljei, amelyeket a budapesti Harley-szalon nyílt napján nézhetnek meg az érdeklődők. A program részeként motoros felvonulást rendeznek a Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi napja alkalmából. Az eseményen díszvendégként a legendás brit rockbanda, a Uriah Heep tagjai is részt vesznek.

A több éves kutató-fejlesztő munka eredményeként létrejött Harley-Davidson szupermodellek végre Magyarországon is bemutatkoznak. A legkorszerűbb csúcstechnológiával felszerelt motorokat először szeptember 21-én, a Harley-Davidson szalon nyílt napján ismerheti meg a közönség.

A bemutató után a Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi Napja alkalmából demonstráló felvonulást tartanak a résztvevő motorosok. A felvonulást követően a Harley-Davidson szalonnál folytatódik a családi program. Az esemény díszvendégei az angol Uriah Heep tagjai lesznek, akik kelet-európai turnéjuk útvonalát módosították a bemutató kedvéért.

Részletes program:
10:00 – Új modellek bemutatása, előzetes regisztráció tesztvezetésre
12:00 – Motoros felvonulás
13:00-tól zenél a Uriah Heep Tribute zenekar

További információ és a felvonulás útvonala:
www.harley.hu

Dyna Street Bob megtekinthető
Sportster Iron megtekinthető

Díszvendég a Uriah Heep
CVO Ultra kipróbálható

Dyna Fat Bob kipróbálható

Sportster Forty Eight kipróbálható

Touring Street Glide kipróbálható

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending