Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hétfőn mégsem tesztelhetett Talmácsi

Elmosta az eső Talma első kawasakis tesztnapját a Team Pedercini-nél

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Talmácsi Gábor elfogadta a tesztelési lehetőséget a Superbike VB-s Pedercini-féle Kawasakitól, aminek január 10. és 14. között tesz eleget. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ide is igazol Talma, de ezt a verziót sem zárta ki a versenyző. Egyelőre úgy tűnik, szívesebben húzná a gázt egy Supersport-kategóriás topcsapatnál jövőre, de ha másra nem is, tapasztalatszerzésre kiváló ez a négy napos tréning a Superbike ZX-10R-rel.

Talmácsi Gábor vasárnap délelőtt szerencsésen megérkezett Malajziába. A hosszú út ugyan kissé kimerítette, de nagy lelkesedéssel várta, hogy kipróbálhasson egy superbike versenymotort.

A hétfői teszt azonban elmaradt. Pontosabban Roberto Rolfonak sikerült 4 kört megtenni, de azt követően monszun jellegű eső zúdult a pályára, ami lehetetlenné tette a további motorozást. A Team Pedercini három motorral érkezett erre a tesztre, két Superstock1000 és egy 1000-es Superbike géppel. Utóbbit teszteli felváltva Talmácsi és Rolfo. A motor készen áll, hiszen az eső miatt alapos munkára volt idejük a szerelőknek a boxban.

“Délelőtt kemény munka folyt a boxban, mire azonban végeztek a szerelők az eső szólt közbe és nem tudtam motorra ülni. Egy nap ugyan füstbe ment abból a szempontból, hogy nem tudtam motorozni, viszont így legalább alapos munkára volt idejük a mérnököknek. Várom a keddi napot és remélem, a szokásos délutáni maláj eső messzire elkerüli a pályát és környékét”
– mondta Talma az első nap után.


Talmácsi és az új Kawasaki ZX-10R versenyváltozata – hétfőn még nem sikerült kipróbálni

Comments

comments

Trending