Csatlakozz hozzánk

Hírek

Helycserés támadás

Kiss Norbert és Sebestyén Péter – a menedzserekkel történt számos egyeztetést követően – novemberben a kiskunlacházi reptérre technikai randit szervezett…

Közzétéve

ekkor

sp kn kiskunlachaza
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Hungexpo területén megrendezett Auto-Motor-Sport Expón érdeklődők hada vette kerül a P1race standján dedikáló Kiss Norbertet, aki az FIA Kamion Európa-bajnokság idei évadját az előkelő negyedik helyen zárta. Sebestyén Peti is népszerű volt, aki a Superbike vb Honda European Junior Cup sorozatában a hatodik helyen végzett összetettben.

Kölcsönös érdeklődést mutattak egymás sportja iránt: Sebestyént lenyűgözte a kamionmonstrum ereje, sebessége és komoly tudást igénylő vezetése, Kiss Norbit pedig a motor sebessége, a motorversenyző bátorsága, illetve Peti elhivatottsága gondolkodtatta el. A két fiatal versenyző végül arra jutott, hogy mindketten testközelből szeretnék megismerni a másik versenygépét: erre november 13-án, Kiskunlacházán kerülhetett sor.

Sebestyén beült Kiss Norbi mellé – pár kör megtételét követően fülig érő szájjal szállt ki a kamionból: “Döbbenetesen jó! Norbi annyira finoman és puhán kezelte a robusztus kamiont, hogy olyannak tűnt, mint egy kezes bárány. A bójákból kialakított pályán centiméternyi precizitással száguldott el a bóják mellett. Annyira megfogott, beleszerettem…már holnap kipróbálnám! Köszönöm Norbi – ez egy életre szóló élmény volt”

Az idő közben esőre fordult, így Norbi csak álló helyzetben ismerkedhetett Sebestyén Péter Honda CBR600-as edzőmotorjával: “Csodálom Peti elhivatottságát – és persze ezt a kétkerekű versenygépet. Szívesen kipróbáltam volna, de az eső nem kedvezett ma nekem. De nem hagyom ki – várom a tavaszt!”


– Sebestyén idei EJC szezonjáról bővebben ITT, részletes interjút pedig a P1race oldalán olvashatsz a versenyzővel

Comments

comments

Trending