Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hasznos ajándéktipp: Safety-utalvány

Az egyik leghasznosabb meglepetés motoros barátnak vagy családtagnak

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Safety-Hungary

Megérkezett a Karácsony és a nagy rohanásban érdemes lassítani egy picit! Ez az ünnep azon kívül, hogy a szeretetről szól, a gondoskodást is magában hordja.

A “motoros gondoskodásnak” több formája is létezik, lehet az például egy ajándék bukósisak vagy bőrruha – de az ilyesmit személyesen érdemes felpróbálni, így könnyen kellemetlen meglepetés lehet. Erre a problémára kínál megoldást az ajándékutalvány, amely gondoskodásod jeléül – a mindennél fontosabb biztonságot szem előtt tartva – lehet egy vezetéstechnikai képzésre jogosító szelvény is.

Érdemes végiggondolni a számunkra fontos és kedves embereket magunk körül. Fontosnak tartjuk, hogy a Nekik szánt meglepetéssel ki tudjuk fejezni érzéseinket feléjük és azt, hogy számunkra nagyon fontosak. Ilyen ajándékot kínál most a Safety-Hungary. A Honda vezetéstechnikai képzés weboldalán egy regisztrációs rendszeren keresztül könnyen, néhány perc alatt megrendelhető egy névre szóló részvételi szelvény (Voucher), melyet a megajándékozott szabadon felhasználhat tanfolyami részvételre. Ha késésben vagy ajándékozás ügyében, és igazán hasznos meglepetést szeretnél, akkor ez egy remek lehetőség lehet. De az ajándékutalvány kiválóan ki is egészítheti a már meglévő vagy eltervezett meglepetéseket.

További információ:
Safety-Hungary

+36 1 889-3535
info@safety-hungary.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.safety-hungary.hu

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending