Csatlakozz hozzánk

Hírek

Használt sisakod most pénzt ér a Yamaha Cityben!

Vidd be ócska, nem használt, törött sisakod a Yamaha Citybe és beszámolják neked egy vadi újba!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ha szeretnél egy új bukósisakot venni, mert a régi már használhatatlan, fogd magad és megszolgált sisakod, és menjetek be a Yamaha Citybe egy új bukóért. A srácok most beszámítják neked egy LS2-be.

A Yamaha City az LS2-vel egy új sisak márkát szeretne bevezetni a piacra. Túl sokat még nem hallhattunk róla, pedig hihetetlen mennyiséget gyártanak és adnak el évente. Fő jellemzője a kedvező ár, hiszen a legdrágább zárt LS2 bukó is 30.000 Ft alatt van, legolcsóbban pedig 14.900 Ft-ért vehetünk. Ezekre a sisakokra viszont hála a jó égnek nem igaz az “olcsó húsnak híg a leve” mondat. Érdemes megfogni, közelről megnézni őket, igen jó minőség, ráadásul mindegyiknél alapkövetelmény a kivehető, mosható bélés. Kis érdekesség, hogy az LS2 idén bemutatott új üvegszálas sisakjaiban több GP versenyző is indulni fog a 2009-es idényben. Ez szerintem nem rossz ajánlólevél.

  

Egy-két szó az LS2-ről

Az 1989-ben alapított Jiangmen Pengcheng Helmet Ltd(MHR) egy külföldi tulajdonban lévő vállalkozás, mely kiváló minőségű bukósisak és egyéb kiegészítő termékek  kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, kereskedelemével foglalkozik.

A Cégközpont Spanyolországban található, a gyárak Kínában: Jiangmen és Shunde városában, 270 000 nm gyárterületen. A Gyárakban tökéletes egységként dolgoznak a középvezetők, és a cégvezetők a kb 100 fejlesztő  és tervező mérnökkel, valamint a 2300 munkással a világ egyik legmodernebb Tesztlaboratóriumában a High Tech gyártósoron és fényezőüzemben, hogy legyártsák az évi 2.500.000 db  Nemzetközi Biztonsági Előírásoknak is megfelelő Bukósisakot. 

Megalakulása óta a cég fejlett technológiával rendelkező gépsorokon, pontos tervezéssel kifejlesztette az LS2 Sisakmárkát, mely divatos formavilággal, ultrakönnyű súllyal, jó szellőzéssel, kiváló törésbiztonsággal és környezet kímélő anyagok felhasználásával készül.

A cég rendelkezik az alábbi Minősítési Bizonyítványokkal:
Iso9001:2000, ece 22.05, CE  Európában, DOT, SNELL2005 és CPSC Amerikában, SAI Ausztráliában, SG Japánban és Singapore Standards…

  

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending