Csatlakozz hozzánk

Hírek

Használt sisakod most pénzt ér a Yamaha Cityben!

Vidd be ócska, nem használt, törött sisakod a Yamaha Citybe és beszámolják neked egy vadi újba!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ha szeretnél egy új bukósisakot venni, mert a régi már használhatatlan, fogd magad és megszolgált sisakod, és menjetek be a Yamaha Citybe egy új bukóért. A srácok most beszámítják neked egy LS2-be.

A Yamaha City az LS2-vel egy új sisak márkát szeretne bevezetni a piacra. Túl sokat még nem hallhattunk róla, pedig hihetetlen mennyiséget gyártanak és adnak el évente. Fő jellemzője a kedvező ár, hiszen a legdrágább zárt LS2 bukó is 30.000 Ft alatt van, legolcsóbban pedig 14.900 Ft-ért vehetünk. Ezekre a sisakokra viszont hála a jó égnek nem igaz az “olcsó húsnak híg a leve” mondat. Érdemes megfogni, közelről megnézni őket, igen jó minőség, ráadásul mindegyiknél alapkövetelmény a kivehető, mosható bélés. Kis érdekesség, hogy az LS2 idén bemutatott új üvegszálas sisakjaiban több GP versenyző is indulni fog a 2009-es idényben. Ez szerintem nem rossz ajánlólevél.

  

Egy-két szó az LS2-ről

Az 1989-ben alapított Jiangmen Pengcheng Helmet Ltd(MHR) egy külföldi tulajdonban lévő vállalkozás, mely kiváló minőségű bukósisak és egyéb kiegészítő termékek  kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, kereskedelemével foglalkozik.

A Cégközpont Spanyolországban található, a gyárak Kínában: Jiangmen és Shunde városában, 270 000 nm gyárterületen. A Gyárakban tökéletes egységként dolgoznak a középvezetők, és a cégvezetők a kb 100 fejlesztő  és tervező mérnökkel, valamint a 2300 munkással a világ egyik legmodernebb Tesztlaboratóriumában a High Tech gyártósoron és fényezőüzemben, hogy legyártsák az évi 2.500.000 db  Nemzetközi Biztonsági Előírásoknak is megfelelő Bukósisakot. 

Megalakulása óta a cég fejlett technológiával rendelkező gépsorokon, pontos tervezéssel kifejlesztette az LS2 Sisakmárkát, mely divatos formavilággal, ultrakönnyű súllyal, jó szellőzéssel, kiváló törésbiztonsággal és környezet kímélő anyagok felhasználásával készül.

A cég rendelkezik az alábbi Minősítési Bizonyítványokkal:
Iso9001:2000, ece 22.05, CE  Európában, DOT, SNELL2005 és CPSC Amerikában, SAI Ausztráliában, SG Japánban és Singapore Standards…

  

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending