Csatlakozz hozzánk

Hírek

Három új Harley 2014-re

Amerika vezető motorkerékpár-gyártója három új karakteres modellel bővíti kínálatát: Low Rider, SuperLow 1200T és Street Bob Special Edition (bemutató)

Közzétéve

ekkor

harley-davidson 2014 kepek
Sportster
MAI Kótyavetye

„Hihetetlen évet zártunk” – mondta Rob Lindley, az EMEA alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Először a Rushmore projekt, utána a HD Street, és most az új Street Bob Special Edition, a SuperLow 1200T és a Low Rider modellek – közös motorozások során kérdeztük meg vevőinket, hogy mit szeretnének; a műszaki újításokat bátran és lázadó szellemmel vezettük be, ez jól érezhető minden egyes új Harley modellen”

Low Rider

A Harley 1977-ben alkotta meg az azóta már ikonikussá vált „adjad neki”, „ne is mosd le”, „te szabod meg a határokat” custom motorkerékpárt – a Low Rider modellt. Most visszatér a típus, amit teljesen új cruiserré alakítottak át, korszerű teljesítménnyel párosítva a régi jól bevált értékeket. Az eredeti Low Rider modelltől megörökölte az olyan fontos stíluselemeket, mint a polírozott üvegű első fényszóró, a ráncolt fekete szegély és az osztott ötküllős alumínium kerekek.

A nagy visszatérő: az ikonikus Low Rider

A Twin Cam 103 motorblokk és a kettő-az-egybe kipufogó rendszerbe csatlakozó, kanyargó gyűjtővezetékek előre vetítik az öblös hangú, “örömteli” indítást. A felfüggesztést az egész napos kényelemhez kalibrálták, a dupla első tárcsafék pedig megfelelő fékerőt biztosít. Az új, állítható ülésnek és a kormánykiemelőknek köszönhetően a legtöbb motoros megtalálhatja a számára kényelmes vezetési pozíciót.

SuperLow 1200T

Az új SuperLow 1200T bevezetésével a H-D újabb távlatokat nyit a túrázók számára: alapfelszerelésben tartalmazza a leszerelhető plexit, a zárható oldaltáskákat és a Michelin túraabroncsokat. A dokkolókra levehető tartozékállványok és háttámlák szerelhetők fel, ami megkönnyíti a testreszabást. Az ülés és a kezelőszervek továbbfejlesztett ergonómiájának köszönhetően a motorozás hosszabb távon is kényelmes.

A Tour-Ready, azaz túrakész SuperLow 1200T

Az 1200 köbcentis Evolution V-Twin blokknak hála, a SuperLow  nem marad le a csapattól. Ez a modell a gyártó túracsaládjának legkönnyebb tagja, hiszen 53 és fél kilóval kevesebbet nyom, mint a legkönnyebb Harley, a Big Twin Touring. Prémium H-D kidolgozás, alumínium kerekek, opcionális kéttónusú fényezés és rengeteg króm…

Street Bob Special Edition

A 2014-es év nagy visszatérője az új Street Bob: ez a custom megőrzi a Big Twin Street Bob lecsupaszított és durva lényegét, de egy sor új jellemzővel egészíti ki azt (ráadásul sokkal nagyobb teljesítményt kínál az 1690 köbcentis blokk). A Harley gyári testreszabási programjából merített ötletekből született meg ez az új modell, amely csak egyes piacokon lesz elérhető, beleértve Európát, Közép-Keletet és Afrikát is.

A lázadó Street Bob Special Edition

A Street Bob Special Edition fokozza a harleys “lázadó” vonalat: például ötküllős öntött kerekekelk, grafikával díszített, egyedi kéttónusú fényezéssel, vagy az egyre népszerűbb, ún. Badlander kétrészes üléssel. Az elülső lábtartók és a drag bar kormány még “kegyetlenebbé” teszi ezt a bobber modellt – “olyan motorosoknak való ez, akik tudják értékelni a motorozás tiszta lényegét”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending