Csatlakozz hozzánk

Hírek

Három új BMW Kölnben

Három új modellt mutat be a BMW az Intermot-on, az egyik biztosan a frissített S1000RR lesz, és valószínűleg túraendurót is kapunk a sportmotorból…

Közzétéve

ekkor

bmw s1000xf intermot
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad standján 3 új modell mutatkozik be a nagyközönség számára a 2014-es, kölni nemzetközi motorkiállításon és vásáron, október 1-je és 7-e között. Egyikük az új S 1000 RR lesz: a bajorok szerint szupersport motorjuk következő generációja továbbfejlesztett motorjával nagyobb teljesítményt és még jobb vezethetőséget nyújt majd, az új felfüggesztési geometriának köszönhetően pedig még precízebb irányíthatóságot biztosít.

A teljesítménynövekedés mellett fontos szempont volt, hogy az S 1000 RR még inkább felhasználóbarát legyen. Függetlenül attól, hogy a hétköznapok során használják kanyargós útszakaszokon, vagy a versenypályán motoroznak vele időre. A másik két modell közül az egyik valószínűleg egy túraendurós S1000-átirat lesz (S1000F? – a fantázia-fotókat lásd a képeken, kémfotók és bővebb infó ITT). Az új modellek mellett a BMW a kölni kiállításon mutatja be jövő évi motoros kiegészítő kollekcióját is.

Ez még csak egy látványterv, a kémfotók alapján… A BMW kiegészítő-specialista Wunderlich rajzolta

Képek: Wunderlich

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending