Csatlakozz hozzánk

Hírek

Harley szezonnyitó gurulás és koncert

Április 8-án, szombaton ne lepődj meg, ha duruzsoló motorhangok szimfóniájára leszel figyelmes Budapest utcáin, a Harley-Davidson motorok gyűlnek össze

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

V2-esek dübörgésétől lesz hangos Budapest – a hétvégén nyitják a szezont a Harley-sok

Minden motoros számára a legnagyobb ünnep, amikor tavasszal először gurulhat ki a garázsból kedvenc kétkerekűjével. Az első motorozást még élvezetesebbé teszi, ha az élményt megoszthatjuk a barátokkal is. ’Ha lúd, legyen kövér’ alapon a kisebb baráti társaságok helyett még nagyobb élmény, ha az egész Harley közösség jön össze egy közös ünnepségre. A kemény motorosokként is emlegetett Harley-family tagjai, pedig jó szokásukhoz híven minden évben együtt nyitják a motoros szezont.

Idén mivel készülnek?

A legújabb Harley-Davidson motorokkal, akciókkal, finom ebéddel, és persze a napsütéses, jó idő is berendelve. A vidám hangulat garantált, a szezon első közös gurulása mindenki arcára óriási mosolyt csal, de a programnak itt még nincs vége, hiszen az igazi ünnepséghez jó zene is dukál. A Pannon Eagles zenekar fog a húrok közé csapni, hogy a legendás Eagles együttes country-rock dallamaival örvendeztesse meg a közönséget.

Mi a pontos menetrend?

10:00-12:00 Gyülekezés, tesztvezetésre jelentkezés
12:00-13:00 Felvonulás (Hősök tere)
13:00-14:00 Pannon Eagles koncert
13:00-15:00 Ebéd

Hol lesz az esemény?

Harley-Davidson Szalon, 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Rock and roll, motorok, vidám arcok – csatlakozz az eseményhez és találkozzunk április 8-án a Harley-Davidson Szezonnyitón!

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending