Csatlakozz hozzánk

Hírek

Harley-ról álmodsz? Most kipróbálhatod!

Tesztmotorozás az ország összes Harley-Davidson-kereskedésénél

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Fotó: Harley-Davidson

Regisztrálj és próbáld ki kedvenc Harley-Davidsonodat az ország bármely H-D kereskedésében, vagy az alsóörsi Harley-fesztiválon!

Ha nem tudod eldönteni, melyik Harley-Davidsont válaszd a 2011-es modellek közül, vagy csak egyszerűen szeretnéd megtudni, milyen érzés egy milwaukee-i vassal motorozni, csupán annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a H-D magyar honlapjára. Ne aggódj, nem virtuális tesztmotorozást ajánlgatunk, hanem valódit, csak épp a jelentkezés történik az interneten keresztül.

Két lehetőséged van. Az egyik, hogy kiválasztasz egyet Magyarország négy Harley-Davidson-kereskedése közülBudapest mellett van üzletük Győrött, Hódmezővásárhelyen és Nyíregyházán is – és a honlapon lefoglalsz egy tesztvezetést. Ennek csupán egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy a szalonok általában nem rendelkeznek teljes tesztparkkal, jellemzően mindenhol csak két-három típus kipróbálására van lehetőség.


Fincsi, mi?

Ezzel a problémával nem kell foglalkoznod, ha a második lehetőség mellett döntesz, azaz megvárod, amíg a Demo Truck Tour lakhelyed közelébe ér. Ahogy az angol elnevezés is mutatja, amolyan kamionos országjárásról van szó: bepakolják a raktérbe az összes érdekes mocit, és ahol megáll a karaván, ki lehet próbálni a gépeket. A purista Sportster Forty-Eighttől kezdve a népes Dyna családon át a sportos V-Rod változatokig és a luxuskivitelű Electra Glide Ultra Limited-ig mindent kipróbálhatsz. A demótúrának egyelőre két állomása biztos: 2011. június 8. és 12. között az alsóörsi Harley-fesztiválon (hivatalos nevén Harley-Davidson Open Road Fest), június 17. és 19. között pedig a budapesti Harley-kereskedésnél parkol le a tesztmotorokat rejtő teherautó. Fontos, hogy ezekre az alkalmakra is lehet az interneten jelentkezni.

További információért látogass el a Harley-Davidson honlapjára.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending