Csatlakozz hozzánk

Akciók

Easy Ride programot vezet be a Harley. Idén is gondolnak az új belépőkre is

A Street 750 modell sohasem a drágaságáról volt híres, amely most szezonkezdet alkalmával is jó vételnek számít, a Dyna és Sportster modellekkel együtt

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A nálunk 2014-ben, a megjelenés pillanatában tesztelt Harley-Davidson Street 750-t, amely azóta több fejlesztésen is átesett, most rendkívül kedvező áron, már 2 250 000 Ft-tól kínálják. A hazai akció hivatalos oldalát itt éritek el: Harley-Davidson importőr és kereskedés, amely sohasem volt ilyen kedvező!
Az ár hihetetlen, mégsem áprilisi tréfa, hiszen még csak március van! Egyszerűen azt szeretnék elérni, hogy Te is átéld a Harley-Davidson életérzést. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidban szereplő ikonikus motorkerékpárt, válassz bármely Sportster 1200 cm³ vagy Dyna hivatalos modellt és a hazai kereskedés 2 év ingyen szervizzel ajándékoz meg.


Mindenről gondoskodnak, Neked csak arra kell figyelned, hogy a tankban mindig legyen elég nafta, ha kiszabadulnál a hétköznapokból a haverokkal és a 66-os út felé vennétek az irányt.
Ha szeretnéd kipróbálni minden kötelezettség nélkül a Harley-Davidson motorokat, akkor itt tudsz jelentkezni tesztvezetésre. Katt!

Ilyen emblémájú gépet ilyen olcsón még nem kaptunk
  Az Akcióban résztvevő további típusok  

Street 750
Dyna modellcsalád

Comments

comments

Trending