Connect with us
Suzuki

Akciók

Easy Ride programot vezet be a Harley. Idén is gondolnak az új belépőkre is

A Street 750 modell sohasem a drágaságáról volt híres, amely most szezonkezdet alkalmával is jó vételnek számít, a Dyna és Sportster modellekkel együtt

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A nálunk 2014-ben, a megjelenés pillanatában tesztelt Harley-Davidson Street 750-t, amely azóta több fejlesztésen is átesett, most rendkívül kedvező áron, már 2 250 000 Ft-tól kínálják. A hazai akció hivatalos oldalát itt éritek el: Harley-Davidson importőr és kereskedés, amely sohasem volt ilyen kedvező!
Az ár hihetetlen, mégsem áprilisi tréfa, hiszen még csak március van! Egyszerűen azt szeretnék elérni, hogy Te is átéld a Harley-Davidson életérzést. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidban szereplő ikonikus motorkerékpárt, válassz bármely Sportster 1200 cm³ vagy Dyna hivatalos modellt és a hazai kereskedés 2 év ingyen szervizzel ajándékoz meg.


Mindenről gondoskodnak, Neked csak arra kell figyelned, hogy a tankban mindig legyen elég nafta, ha kiszabadulnál a hétköznapokból a haverokkal és a 66-os út felé vennétek az irányt.
Ha szeretnéd kipróbálni minden kötelezettség nélkül a Harley-Davidson motorokat, akkor itt tudsz jelentkezni tesztvezetésre. Katt!

Ilyen emblémájú gépet ilyen olcsón még nem kaptunk
  Az Akcióban résztvevő további típusok  

Street 750
Dyna modellcsalád

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending