Connect with us
Suzuki

Hírek

Harley-Davidson promó

A naagy, legendás, amerikai márka egy egész tűrhető videót dobott össze a 2010-es modelljeivel. Nézzétek!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A naagy, legendás, amerikai márka egy egész tűrhető videót dobott össze a 2010-es modelljeivel. Nézzétek!

A Harley-Davidson márka nálunk valamiért eléggé a perifériára szorult. Jövőre megpróbálunk ezen változtatni, és így vagy úgy, de kiharcolunk tesztelésre egy-két amerikai modellt is. Én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok mennyi belőlük a legenda és mennyi a valós műszaki tartalom, ugyanis óriási viták szoktak kerekedni erről. Nem régiben beszéltem egy, a Dyna-ját mosogató sráccal, akkitől ugyanezt kérdeztem. Ő azt mondta, hogy neki eddig soha, semmi baja nem volt a motorjával, pedig elég nagy távokat szokott vele megtenni. Igaz, még a bogarakat sem hagyja rászáradni, mondhatni az ő kapcsulatukban a motor hordja a nadrágot. Ez persze így lenne a normális mindenkinél.

A 2010-es modellekről készítettek az amerikaiak egy promó videót, ami annyira jól sikerült, hogy úgy gondoltam megosztom veletek. Jól fogja meg a motorozás, na meg a Harley-szerelem lényegét, ami képes abszolút elvakítani az embert. Hogy bebizonyítsam, idézek egy külföldi kommentet:

“Én egész életemben, mindig más márkákkal motoroztam, de minden megváltozott bennem, amikor először vezettem Harley-t. Azon a napon megértettem mi jelent a boldogság, a Harley-m megtanított engem szeretni az utat. Azóta, amikor szomorú vagyok, vagy úgy érzem, hogy egyszeráen belefulladok a gondjaimba, csak felülök a “hárlimra” és egy csapásra minden bajom szerte foszlik. Amikor a motoromon ülök, szabad vagyok!”

Érdemes megnézni a videót, jó képi és zenei anyagot szedtek össze a készítői. Ha valakinek tetszik a zenéje, segítek a megszerzéséhez. Az előadó a Rocco DeLuca and The Burden névre hallgat, a szám címe pedig “Save Yourself”. Jó szórakozást.

2010-es Harley-Davidson promó videó

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending