Csatlakozz hozzánk

Hírek

Harley-Davidson elektromos koncepciók

Amikor a Harley megszellőztette a LiveWire elektromos motorkerékpárjának műszaki információit, egy könnyű, off-road elektromos koncepciót is bemutatott

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ez a könnyű motorkerékpár stílusosan hasonlít a Cake Kalk-hoz, ami 20 lóerős és 69 kg. Ezek a motorkerékpárok a hagyományos off-road motorkerékpár és a hegyi kerékpár összekötő vérvonalának közepén helyezkednek el. Az e-Mountainbike-al ellentétben nincsenek pedálok, és teljes mértékben az erőforrás teljesítményére támaszkodnak.

A HD sokkal kisebb akkumulátorral rendelkezik, mint a Cake, ami rövidebb hatótávolságot jelenthet és alacsonyabb teljesítményt, viszont a kisebb villái miatt jelentősen könnyebb a súlya.

A második YouTube-videón egy elektromos robogó koncepciót láthatunk, amely úgy tűnik, hogy a városi mobilitási piacra irányul. Az X-Games versenyzője Jack Mitrani lazán tolja a divatos megjelenésű robogón, amely gördeszka lábtámaszokkal és egy BMX kormánnyal rendelkezik.

Mitrani úgy jellemzi a robogót, hogy csendes, egyszerű és kényelmes, és így vélekedik róla: “Biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk őket a városokban és a fővárosokban, mert ez a jövő.”

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending