Csatlakozz hozzánk

Hírek

Harcra kész az Adrenalin Team

Kis, Nagy, Győrfi és Gyutai is élete legeredményesebb szezonjára készül…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Immár csak és kizárólag a 2012-es szezonra való felkészülésen van a hangsúly az Adrenalin H-Moto Team motorversenyzői mindennapjaiban. A csapat élversenyzője, a 2007-ben Európa-bajnoki címet szerző Győrfi Alen úgy érzi, vízválasztó lehet a 2012-es esztendő a további karrierje szempontjából.

„A tavalyi év tapasztalatait feldolgozva mindenképpen azt szeretném, ha idén valamennyi versenyt pontszerzőként tudjak befejezni. Nagyon motivált vagyok, hogy a maximumot nyújtsam idén, és nem tartom elérhetetlennek, hogy a szezon végén a bajnoki táblázaton a középmezőny élére kerüljön a nevem. Mindenképpen bizonyítani szeretném, hogy képes vagyok a világ élvonalába kerülni” – jelentette ki a 22 éves motoros, aki a versenyzés mellett ebben az évben csapatvezetőként segíti három társát.

Idén egy év után tért vissza Kis Viktória az Adrenalin H-Moto Team-hez, aki az Alpok-Adria Bajnokság Superstock 1000-es sorozatában, illetve a hazai bajnoki futamokon szeretne bizonyítani.

„Végső célunk, hogy néhány év múlva világbajnoki induló lehessek. Az idén mindenhol elindulok, ahol tudok, jövőre valamelyik nagy nemzetközi bajnokságban szeretném kipróbálni magam. Úgy érzem, volna esélyem a spanyol, illetve az olasz bajnokságokban, de odaérnék a legjobbak közé a rettentő keménynek tartott német női bajnokikon is” – árulta el terveit a 19 éves hölgy.


Kis Viktória

Az Adrenalin H-Moto Team mindenese, Nagy Győző 2010-ben csatlakozott jelenlegi csapatához, és a versenyzésen kívül a gárda élmotorosának, egyben mostani csapatfőnökének már tavaly is a főszerelője volt. És természetesen marad az idén is.

„Számomra a szerelés, Alen motorjának hibátlan felkészítése legalább annyira fontos, mint a versenyzői karrierem. Bízom abban, hogy az idei esztendőben mindkettőnknek minél több pont kerül majd a neve mellé” – fogalmazott Nagy Győző, aki 2012-ben a magyar bajnokikon kívül az Alpok-Adria Superstock 600-as kategóriájában versenyez.


Nagy Győző

Amíg Kis Viktória és Nagy Győző a pontszerzést tűzte ki az idei szezonban maga elé, addig a csapat legnagyobb reménysége, Gyutai Adrián már nem elégszik meg ennyivel. A 21 éves motoros 2011-es csatlakozásakor már magyar bajnoki címmel, és az Alpok-Adria Bajnokság 125SP sorozatának az összetett 3. helyével rendelkezett, és tavaly úgy lett az utóbbi sorozatban ötödik, hogy kilenc futamból hétszer a TOP 10-ben végzett, miközben háromszor a dobogóra is felállhatott.

„Idén mindenképpen szeretnék harcban lenni az összetett első helyért a 125GP kategóriában az Alpok-Adria Bajnokságon, míg az Európa-bajnokságon nagy álmom, hogy a legjobb tíz között végezzek” – közölte Gyutai Adrián, aki úgy véli, 2013 lehet számára a vízválasztó: célba venné a gyorsasági motoros VB Moto3-as kategóriáját, vagy erősebb motorra ülve, az Alpok-Adrián indulna Superstock 600-ban.


Gyutai Adrián

„Valamennyi versenyen pontokat akarok szerezni, nemcsak versenyzőként, hanem csapatvezetőként is. Vikitől a pontszerzésen kívül motorjának és a pályáknak a minél jobb kiismerését várom el elsősorban, míg Győzőt is képesnek érzem arra, hogy egy tökéletes felkészülést követően minden futamon a legjobb 15 között végezzen. Adrián elszántságát látva pályafutása legnagyobb sikerét arathatja, remélem, bajnoki címhez segíthetem a tanácsaimmal” – ismertette csapatfőnöki elvárásait Győrfi Alen.

A csapattulajdonos, Kelemen Krisztián is bizakodva tekint a 2012-es szezonra valamennyi versenyzője esetében. Úgy véli, motorosai fizikailag és pszichikailag is készek arra, hogy életük legjobb idényét produkálják.

„Élversenyzőnkkel, Győrfi Alennel szemben a legnagyobbak az elvárásaim, hisz neki a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában kell valamennyi futamon pontszerző helyen végeznie. Ezt nagyon nehéz lesz megvalósítania, de ha a hozzáállása és az akaratereje példaértékű lesz, és ez párosul a tehetségével, biztos vagyok abban, hogy ez sikerülni is fog neki. Adrián nagyon nagy célt tűzött ki maga elé azzal, hogy nyíltan a bajnoki címre tör az Alpok-Adria Bajnokság 125GP kategóriájában. Ha fejben ott lesz a versenyeken, akkor a tavalyi évben szerzett tapasztalatával, valamint a teljesen felújított motorjával megvalósíthatja az álmát. Vikinek idén meg kell nyernie a magyar bajnoki címet, illetve a nemzetközi mezőnyben a férfiak között is stabil pontszerzőként kell zárnia a futamokon. Győzővel szemben is az az elvárásom, hogy ahol elindul, ott a pontszerzőként érjen célba, valamint a magyar bajnokságon a ponttáblázat első felében végezzen. A tapasztalata és a technikai háttere megvan mindehhez” – fogalmazta meg az elvárásait Kelemen Krisztián.


Kelemen Krisztián és Győrfi Alen

Forrás: Adrenalin H-Moto Team

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending