Csatlakozz hozzánk

Hírek

Harcra kész a KTM Freeride 350

Beindult az osztrákok új élménymotorjának sorozatgyártása

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Finisébe ért a már korábban bemutatott 2012-es KTM Freeride 350 sorozatgyártása. Az első darabok már el is hagyták a mattighofeni gyárat. A masina egy sportos offroad gép, mely akár aszfalton is megállja a helyét.

Mikor tavaly ősszel a KTM először bemutatta a nagyközönségnek az új jövevényt, a visszhangok abszolút pozitívak voltak – arról beszéltek, végre itt egy gép az igazi offroados élménymotorozáshoz. A gyár mérnökei végig szem előtt is tartották az „élmény-faktort”. Egy olyan sokoldalú gépet alkottak, ami kevesebb mint 99 kiló, és a legmodernebb motortechnológiának köszönhetően az utcai használatra is tökéletesen megfelelhet.

A 17 kW-os, 23 lóerős kis négyütemű elég erős ahhoz, hogy minden terepen jól elboldoguljon, de nem olyan erős, hogy kezelhetetlen legyen. A vadiúj összetett vázszerkezet támogatja a Freeride-elgondolást, ahogy a terepen élménymotorozós felhasználásnak megfelelően kifejlesztett felfüggesztés és fékek is. 

A KTM több mint 5000 darabot fog értékesíteni az új darabjából az idei évben, mely jó választás lehet a kezdőknek, de azoknak is, akik egyszerűen csak egy könnyed offroados élményre vágynak.


A 23 lóerős teljesítmény terepen nem olyan kevés ám, mint ahogy hangzik


Jóval igénytelenebb és könnyebben motorozható, mint egy vérbeli krosszgép

Comments

comments

Trending