Csatlakozz hozzánk
MPS AIRFORM

Hírek

Harcra kész a KTM Freeride 350

Beindult az osztrákok új élménymotorjának sorozatgyártása

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Finisébe ért a már korábban bemutatott 2012-es KTM Freeride 350 sorozatgyártása. Az első darabok már el is hagyták a mattighofeni gyárat. A masina egy sportos offroad gép, mely akár aszfalton is megállja a helyét.

Mikor tavaly ősszel a KTM először bemutatta a nagyközönségnek az új jövevényt, a visszhangok abszolút pozitívak voltak – arról beszéltek, végre itt egy gép az igazi offroados élménymotorozáshoz. A gyár mérnökei végig szem előtt is tartották az „élmény-faktort”. Egy olyan sokoldalú gépet alkottak, ami kevesebb mint 99 kiló, és a legmodernebb motortechnológiának köszönhetően az utcai használatra is tökéletesen megfelelhet.

A 17 kW-os, 23 lóerős kis négyütemű elég erős ahhoz, hogy minden terepen jól elboldoguljon, de nem olyan erős, hogy kezelhetetlen legyen. A vadiúj összetett vázszerkezet támogatja a Freeride-elgondolást, ahogy a terepen élménymotorozós felhasználásnak megfelelően kifejlesztett felfüggesztés és fékek is. 

A KTM több mint 5000 darabot fog értékesíteni az új darabjából az idei évben, mely jó választás lehet a kezdőknek, de azoknak is, akik egyszerűen csak egy könnyed offroados élményre vágynak.


A 23 lóerős teljesítmény terepen nem olyan kevés ám, mint ahogy hangzik


Jóval igénytelenebb és könnyebben motorozható, mint egy vérbeli krosszgép

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending