Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Újdonság

Hangolódj a nyárra! Szellős városi dzseki a Shoxtól

Bár még hűvösebb szelek fújnak, és elkél a vastag télidzseki, már érdemes lehet gondolni a főszezonra is. A Shox Motoros Áruház például egy extra kényelmes, jól szellőző városi kabátot ajánl a – szerencsére rohamosan közeledő – nyári időszakra

Közzétéve

ekkor

softail
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az új Sixgear Softwear dzseki egy szélálló és vízlepergető felsőrész, aminek még a zippzárja is vízálló, így a hirtelen eleredő záporban sem feltétlenül ázunk bőrig. Az elasztikus hálós bélés és a hónaljnál található 20 cm hosszú szellőző zippzárak gondoskodnak a „légkondicionálásról”, a gumis zsinórral és cipzárakkal szűkíthető derékrész pedig arról, hogy a lehető legjobban magunkhoz igazíthassuk a ruhadarabot. Több zsebbel is ellátták, így van hova pakolni, és természetesen ebből sem hagyták ki a jól megszokott könyök- és vállprotektorokat, valamint az ütéstompító hab gerincvédőt. A klasszikus, mindig nyerő fekete színben kapható kabát bárkinek jó lehet, aki XS-es és 5XL-es méret között van, és van 29 900 magyar forintja, ennyiért vihető ugyanis haza.

A Shox teljes idei kínálatát megtalálod az áruház legújabb katalógusában

Megjelent a Shox 2013-as katalógusa, melyben több száz oldalon keresztül válogathatsz a dzsekik, nadrágok, bukók, kesztyűk, és még számtalan kiegészítő közül. A hagyományos, papíralapú kiadványhoz a közelgő motorkiállításon lehet majd elsőként hozzájutni, digitális formában azonban már most letölthető ezen a linken.

SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
Szombat: 10:00-14:00-ig

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Trending