Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hamarosan TV-ben a Long Way Down

A Long Way Down nem más, mint a biztos sokak által ismert motoros túra Evan McGregor és Charley Boorman szereplésével. Július 20-án este 9-kor TV-ben láthatjuk a kalandot!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

„Két férfi, két földrész és 25.000 kilométernyi adrenalinnal átitatott izgalom” – így jellemezték Ewan McGregor és Charley Boorman Long Way Down elnevezésű kalandját. Amikor a páros tavaly májusban útnak indult John O’Groats-ból két BMW R 1200 GS Adventure motorkerékpár nyergében, mit sem sejtettek arról, hogy milyen elképesztő fordulatokban lesz részük a három hónapos túra során, amely 18 országot átszelve Skóciától egészen Dél-Afrikáig vitte őket.

Erről az életre szóló motoros túráról először a BBC televízió számolt be az Egyesült Királyságban, ahol majdnem négymillió néző választotta a vasárnap esti műsort. Most a National Geographic – a világ egyik legnézettebb tévécsatornája – sugározza majd Ewan és Charley rendkívüli utazását Skócia legtávolibb vidékeitől egészen Afrika legdélebbi csücskéig.

A National Geographic tévécsatorna 130 országban, több mint 250 millió otthonba jut el. A Long Way Down Magyarországon 2008. július 20-án, 21 órakor kerül adásba a tíz részes sorozat első két részével „Hosszú motorozás lefelé” címmel. Ezen felül a Long Way Down teljes nagyszabású kalandja DVD-n is megnézhető, rajta hat és fél órányi, elképesztő felvételekkel olyan országokból, mint Líbia, Etiópia, Szudán, Ruanda vagy Dél-Afrika. A lemez számos extrát is tartalmaz, például a korábban be nem mutatott felvételeket, képtárat, interaktív útvonaltérképet és sok minden mást is.

A Long Way Down DVD a nagyobb online boltokban elérhető, angol és német felirattal, illetve a film a www.longwaydown.com hivatalos weboldalon is megvásárolható, ahol a sikeres afrikai kaland CD-s hanganyaga és a könyv is elérhető.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending