Csatlakozz hozzánk

Hírek

Hamarosan Motorkiállítás

A Budapest Motor Fesztivál, Magyarország meghatározó, szezonnyitó rendezvénye március 20. és 22. között vár minket a Hungexpón – íme a programok, részletek

Közzétéve

ekkor

amts2015
Sportster
MAI Kótyavetye

2000 jármű és 10 önálló program 6 pavilonban és a hozzá tartozó szabad területeken, ráadásul mindez egy belépőjeggyel. Ezt kínálja a Budapest Motor Fesztivál az Autó, Motor és Tuning Show-val együtt azoknak, akik kilátogatnak a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba március harmadik hétvégéjén. A rendezvény ideje alatt a G pavilonban minden motorozáshoz szükséges ruházat, kellék és kiegészítő megtalálható lesz, sőt 9 nagy márka – köztük a 4 japán valamint 3 elektromos gyártó – kínálatát is megtekinthetjük.

A pavilonban ott lesznek – többek közt – a Yamaha, Suzuki, Honda és Kawasaki 2015-ös csúcsmodelljei, de a szervezők nem feledkeztek meg az egyedi készítésű járművek szerelmeseiről sem, így ezeket az F pavilonban helyet kapó Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT) lehet megcsodálni.

2015-ben is a G pavilont töltik meg a kétkerekűek

A rendezvény szabad területein is folyamatos programok zajlanak majd. A korábbi évek hagyományait követve újra itt lesz a Hungarian Stunt Riding Bajnokság (stunt OB) első fordulója, akárcsak a nagysikerű a freestyle (FMX) krossz-show is. A Motor Fesztiválon idén bemutatkozik a Hungaroring Motoros Akadémia és a Magyar Mentőmotor Alapítvány, a KRESZ tanfolyamon, pedig mindenki letesztelheti mennyire kopott meg motoros KRESZ tudása a téli pihenő alatt.

De nem csak a szimulátorokon nyílik lehetőség vezetésre, hiszen a quad tesztelés és a Safety-Hungary programja is alkalmat kínál erre. Ráadásul a kiskorúaknak is lehetőségük lesz vezetni, hiszen számos érdekes program mellett gyermekmotorozással is várják őket.

Az új modellek mellett kiegészítők, felszerelések is bőven lesznek, természetesen

Az idei év újdonsága, hogy a rendezvény történetében először Használtmotor Vásárt is meghirdettek a szervezők, hogy a látogatók a KépesMotor.hu hirdetőinek motorjai közül válogathassanak a helyszínen. Az egyéni motortulajdonosok mellett jelen lesznek az importőrök és a kereskedők járművei is. Aki pedig már rendelkezik saját motorral annak érdemes azzal érkeznie a kiállításra, hiszen a MAMI szerelőinek segítségével a helyszínen mindenki ellenőrizheti járműve teljesítményét és műszaki állapotát. További újdonság, hogy az idei kiállításon, először elektromos motorokat is bemutatnak.

A Budapest Motor Fesztivál szervező partnere a 10 éves jubileumát ünneplő Carsyling.hu Tuning Show minden évben színvonalas és látványos programokkal gazdagítja a rendezvényt, többek között ismét az AMTS-en lesz a Gymkhana Országos Bajnokság, mely idén először nemzetközi szintű megmérettetésé vált, mivel több külföldi versenyző is leadta nevezését a rangos versenyre.

Nem csak az új motoroké a világ: idén először Használtmotor Vásárt is rendeznek
Nyereményjáték és kedvezmények

A rendezvényen 2015-ben, mint minden évben, értékes nyeremények is gazdára találnak, így az idei év legszerencsésebb látogatója egy Shoei NXR Beaufighter TC-2 utcai/sport bukósisakot vihet majd haza, a Carstyling.hu játékán regisztrálók, pedig egy átépített Volkswagen Sciroccót nyerhetnek.

Érdemes a belépőjegyet már a rendezvény előtt megvenni a kiállítás weboldalán, mert minden ott vásárolt belépőhöz, egy ajándék gokart futam jár ajándékba a SiLverKart-nál. És nem csak ezért lesz érdemes a rendezvény után megtartani a belépőjegyet, hiszen a teljes árú belépőjegy egyszeri 20%-os kedvezményre jogosít az GAS üzleteiben. További információkért és jegyvásárlásért látogass el a motorshow.hu weblapra, vagy a Motorfesztivál Facebook oldalára!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending