Connect with us
Suzuki

Újdonság

Hamarosan a mozikban „A Viszkis”, telis tele motorokkal…

Egy hónap múlva élesben beindul a zúzdagyár

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Október 16.-án ért véget Antal Nimród rendezésében készülő „A Viszkis” című magyar akció film, ami Ambrus Attila életéről és bűnözői pályafutásáról szól. Nimród nevéhez fűződik a Konrtoll című magyar film is, ami kis hazánkban elég nagy sikert ért el. Előre nyugtázhatjuk, hogy nem lesz ez rossz film.

A Viszkis – Trailer 2

"Mindenki le a földre!"Végre megérkezett A Viszkis új előzetese! Hagyjatok félbe mindent és nézzétek meg az elsők között!A Kontroll rendezőjének filmje november 23-tól a mozikban!#aviszkis #nézzmagyarfilmet

Közzétette: MozICom – 2017. október 17.

A hetven napos forgatás ideje alatt 620 darab kilencvenes évekbeli autót és jó pár motort is használtak, amikből tizenkettőt élesben, a kamerák előtt törtek darabokra.

A filmet különböző helyszíneken rögzítették ahogy a cselekmény szálai megkívánták, vagy helyettesíteni tudták a valós sztorit. Zsámbék, Rackaszend, Váci börtön, Székesfehérvári jégcsarnok, Nagykáta, Csepel, és Budapest több helyszínét vették igénybe a néha már nyaktörő mutatványokkal dúsított jelenetek.
Lesz itt kérem minden: autós üldözés, erotika, izgalom, motoros kergetőzés, lövöldözés, buli és zúzás ezerrel.

A látványos pillanatok megörökítéséhez még drónokat is használtak, így számos légi felvétel gazdagítja majd a dinamikus akciójeleneteket.

A filmben hatalmas szerepet kaptak a kaszkadőrök, akik állandó készenlétben álltak, hogy a főszereplő Szalay Bence, vagy bárki más helyét átvegyék a veszélyes jelentekben, amiből bizony jócskán akad.


A rendező mindenképpen valós élményt szeretett volna rögzíteni, számítógépes effektusok nélkül.
Az utómunkálatok során azért alkalmaznak némi trükköt, kockáról-kockára átnézik a jeleneteket, és mindent eltávolítanak ami nem illik a kilencvenes évekbeli történetbe.

A filmben több Yamaha XJ600-as is feltűnik, sok MZ, egy Piaggio Typhoon, és egy Gilera Typhoon robogót is rommá törnek.
A külső akciófelvételeknél egy LTZ400 Suzuki quadot használtak.

Bevallom, én nem nagyon szerettem a magyar filmeket, de mostanában mintha fejlődésnek indult volna az ipar. A bemutatók alapján ez a film nekem elég profinak tűnik, akárki is rendezte (persze tudom, hogy Nimród nem akárki). A fiatal tehetségek is mostanában végre kibontakozhatnak, és bár hősként soha nem fogunk Ambrus Attilára nézni, de legalább kicsit megérthetjük mint embert.
Mi már nagyon várjuk, ti hogy vagytok vele? :)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending