Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Hamarosan megjelenik a Motoros Túrázás 2. könyv

A Rhinotours egy éven belül kiadta a második kötetet is. Már előrendelhető!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Már előrendelhető a RHINOTOURS szenzációs és nagysikerű MOTOROS TÚRÁZÁS könyv második kötete is, amelyben Zoli és Szimi a újabb kalandjait olvashatjátok. A történetek még mindig Európában zajlanak. Hasznos túratippeket adnak az országhatárhoz közeli motoros utakra, vagy éppen prémium kalandokra invitálnak, amelyeket le is szerveznek.

A könyvet olvasva eljuthatsz Svájc legszebb hágóira vagy a Pireneusok pazar szerpentinjeire, miközben egész Katalónia a történelmi népszavazás következményeitől forrong.

A MOTOROS TÚRÁZÁS 2. MÁR ITT ELŐRENDELEHETŐ, KÍVÁLÓ KARÁCSONYI AJÁNDÉK IS LEHET!

Az első kötet pedig hamarosan újranyomására kerül, mert annyira sokat rendeltek belőle, hogy már majdnem elfogyott.

A MOTOROS TÚRÁZÁS 1. ITT RENDELEHETŐ, AMELY SZINTÉN KÍVÁLÓ KARÁCSONYI AJÁNDÉK IS LEHET!

Ahogy a szerzők  írták itt egy kis kedvcsináló hozzá:

Folyamatosan nő azok száma, akik a fiatalkori nyeregben töltött évek után visszatérnek a motorozáshoz és negyven felett újra nekilátnak álmaik megvalósításához. Az átkosban átélt Simsonos majd MZ-s korszak nem múlt el senkiben nyomtalanul, a vágyakozás mindenkiben megmaradt. Nehéz szavakba önteni mit éreztünk, amikor először indítottunk be egy motorkerékpárt (én konkrétan betekertem nagynéném sárga Babettáját) és húztuk a gázt, miközben nekilódult a vas alattunk. Ott eldőlt minden, legalábbis nálam. A technika fejlődésével az élvezet és a hatótáv is növekedett, a vasfüggöny lebontásával pedig megnyílt a világ körülöttünk. Manapság egy jó túramotoron akár Európa legnyugatibb pontjáig utazhatunk.

Persze szükségünk van néhány dologra a NAGY KALAND(OK)hoz, de igazából az elhatározás a fontos. Ez a könyv reményeink szerint segít majd kiválasztani az úti célt, a megfelelő motort, felszerelést. Továbbá hasznos tanácsokkal látja el a kedves olvasót a túramotorozással kapcsolatban. Több mint 20 év és 300.000 motoron töltött kilométer tapasztalatát osztjuk meg barátommal Dobos Zoltánnal a következő oldalakon.

Európa és a világ vár minket. Csak egy döntésre van szükségünk és már indulhatunk is… A motorozásról nem lehet leszokni, csak rászokni, de nagyon.

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending