Csatlakozz hozzánk

Hírek

“Ha motorra szállnak a vad Angyalok…”

Pályázás, túrázás, csajos bulik – három címszóban a Száguldó Angyalok motoros klub

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mi, férfiak már akkor elismerően bólintunk, amikor egy hölgyet nagymotoron látunk – a vezetőülésen, persze. Amikor pedig versenypályán fedezzük fel a gyengébbik nem egy képviselőjét…azt még inkább respektáljuk. A most következő női motoros társaság nem ám “benzintyúkokból” áll, a sportos lendületű Száguldó Angyalokban bizony ott bújkál a kisördög.

„A  Száguldó Angyalok csajos motoros klub 2008. augusztusában alakult azzal a céllal, hogy összehozzunk egy jó kis pörgős, csajos csapatot, akikkel nagyokat motorozhatunk, pályázhatunk, vagy csak szimplán bulizhatunk” – ezzel a sokatmondó mondattal kezdődik a lányok bemutatkozása a tágas baráti társaság honlapján. Ugyanis a csapat legfőbb célja a barátkozás a motoros lányokkal, határainkon innen és túl – és bár a legtöbb tag sportmotoros ambíciókkal rendelkezik, de minden motorozni (túrázni) szerető csajszit szívesen látnak köreikben.

Olyannyira mindenkit várnak, hogy például korosztály szerint sincs kategorizálva a klub, hiszen a fiataloktól az idősebbekig akárki csatlakozhat: motoros hölgyek, asszonykák, anyukák – ahogy ők fogalmaznak. Mivel Száguldó Angyalokról beszélünk, fontos programok a csajok eseménynaptárában a különböző pályanapok, versenyek(!). Magyarország összes nagyobb Ringjét megjárták már, ráadásul több tag is részt vett a Dunlop Trophy for Ladies sorozaton, sőt, még a férfiasnak mondható GSX-R Kupán is. Szóval többnyire bevállalós csajokról szól ez a történet (a pályázásra értve, ugye..), vagyis ha meglátod az Angyalok logóját valamelyikük ruháján a pirosnál, akkor inkább ne játszd a nagyfiút :). E hölgyek alatt nem divatból van sportmotor, és ha kikapsz, azt nem szívesen meséled el kedvenc motoros kocsmádban…


Versenysorozatokon is indulnak a csajok – nem csak nőin…


TesztMotor Kupánk helyszínén, a Talmácsi Ringen is bolondoztak a lányok

Nem kell megijedni a nem éppen pályázós – csatlakozni vágyó – motoros hölgyeknek sem, hiszen a klub életében legalább olyan fontos a túrázás, mint a köridőhajszolás. Bejárták már Magyarország motoros szempontból legjobb helyeit, például a Mátra és a Pilis szerpentinjeit. Hasonló ötleteik vannak az idei szezonban is, készülnek a Balcsira és Olaszországba, valamint regéci motoros hétvégét terveznek május 13. és 15. között. Ennél persze sokkal több közös gurulás lesz, de egyelőre ennyi biztos. No meg a jó hangulat, a közös “csajos” bulik és a nagy sikerű klubtalálkozók: utóbbira “újoncokat” is várnak az Angyalok, vagyis ha lányból vagy, szeretsz vagy szeretnél motorozni és felkeltette az érdeklődésed a csajos brigád, akkor váltsd meg a belépőt a klubba. A csatlakozás igen egyszerű feltételeit megtalálod a csajok honlapján, ahol a kedvezményekre jogosító klubkártyával kapcsolatban is találsz infót.


Sorozatos bulik egészítik ki a közös motorozásokat


Csajok és kísérőik – mert csapatban motorozni jó


“A motoros csajokban van valami angyali…”

Száguldó Angyalok – tagok, járműpark..

A közösségi oldalakon is megtalálhatod az Angyalokat – vagy élőben a közelgő motorkiállításon

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending