Csatlakozz hozzánk

Hírek

Gyutai Adrián a TopGear-ben

A felkészülését végző Gyutait meghívták a BBC világhírű autós sorozatának, a TopGear magyarországi forgatására, amelyre ezen a héten, a Corvin Plazában kerül sor

Közzétéve

ekkor

gyutai a topgear
ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Gyutai Adrián tavaly eddigi pályafutása legeredményesebb idényét hagyta maga mögött, ráadásul úgy, hogy az év elején a 125 GP-ből fellépett a Superstock 600-as kategóriába. A 23 éves paksi motoros nagy fölénnyel nyerte meg a magyar bajnokságot – valamennyi versenyen dobogóra állt, amit befejezett, míg az utolsó öt futamot egyaránt megnyerte –, míg az Alpok Adria és az IMRC nemzetközi sorozatokban a második helyen végzett. Egyedüli magyarként vehetett részt az október eleji Európa-bajnokságon a spanyolországi Albacete-ben, ahol a két pontot érő 14. pozícióban zárt. Ő kapta meg a 2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője díjat is.

A fiatal versenyző idei feladatairól még nem beszél, csak annyit árul el, lassan a teljes 2014-es szezonja összeáll: “Nem szeretnék beszélni egyelőre arról, hogy hol, melyik sorozatban indulok jövőre. A menedzserem folyamatosan tárgyal a jövőmmel kapcsolatban, és az már biztos, hogy az eddigi szponzoraim kitartanak mellettem (köztük a Paksi Atomerőmű – a szerk.), és újakat is köszönthetünk a támogatóim közé. Ha mindenre pont kerül, természetesen megosztjuk mindenkivel”

Gyutai: Nekem csak egy feladatom van, minél sikeresebben teljesíteni a szezonban

Gyutai tavalyi remeklése nemcsak a támogatói elismerését vont maga után, mások figyelmét is felkeltette. Januártól a Top Gear új évaddal jelentkezik Magyarországon, és ennek alkalmából a Corvin Plazában a BBC Knowledge Varázs Garázsába hívták meg egyik szereplőnek.

„Nagy megtiszteltetés ez számomra, hiszen a TOP Gear az egyik kedvenc műsorom. Külön öröm, hogy a Tomracing másik versenyzőjével, Radák “Radír” Jánossal együtt szerepelhetünk majd” – mondta el Adrián, akivel személyesen is találkozhat az, aki elmegy az eseményre csütörtökön a Corvin Plazába délután négyre.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending