Connect with us
Suzuki

Hírek

Gyutai Adrián a Tomracing csapatánál folytatja

Az Alpok Adria bajnokság 125 GP tavalyi győztese idén a Tomracing Motorsport Team színeiben folytatja. Gyutai Superstock 600-ban áll rajthoz az AA-n, illetve az Európa-bajnokság spanyol futamán indul

Published

on

gyutai uj csapata
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A versenyző idei sikeres szezonja elől az utolsó akadály is elhárult. A 22 éves pilóta igencsak hosszan tartó tárgyalássorozatot követően a Tomracing Motorsport Teamhez szerződött, és a 2013-as szezonban az Alpok Adria Bajnokság Superstock 600-as kategóriájában szeretné tavalyi sikereit megismételni. Közép-Európa legnívósabb sorozatán kívül az októberi, a spanyol Albacete-ben rendezendő Európa-bajnokságon áll rajthoz.

„Eredetileg nem így terveztük, hiszen a Superbike világbajnokság Superstock 600-ban szerettem volna rajthoz állni, ám az előnevezésemet elfogadását követően február közepén értesítettek arról, hogy a kategória életkoráról szóló szabályt módosították, ami alapján nem indulhattam ebben a sorozatban. Holott az osztrák MRC Team-mel és egy német csapattal is előrehaladott tárgyalásokat folytattunk, ám ezeket a fent említett okok miatt felfüggesztettük. A menedzsmentem azonnal lépett, és erre az esztendőre szerződést kaptam a Tomracing Motorsport Team-től” – fogalmazott Gyutai Adrián, aki immár készen áll, és a Honda CBR600RR nyergében a Superstock 600-as nemzetközi mezőnyben bebizonyítsa, alkalmas a nagy célok valóra váltására.

A csapat nagy erősítésnek tartja Adriánt, és már idén sokat várnak tőle

Nagyon jól érzem magam az új csapatomban, akik maximálisan segítenek abban, hogy minél sikeresebben szerepeljek a versenyeken. A jövő héten elkezdődnek a tesztek, összesen négy pályán – Kecskeméten, a Pannoniaringen, a Slovakiaringen és a Hungaroringen – öt napon át motorozok, feltéve, ha az időjárás is partnernek bizonyul. Az anyagi hátterem adott, így nekem csak egy feladatom van, minél sikeresebben teljesíteni a szezonban. Készen állok az idei kihívásokra” – mondta Gyutai. A nyugodt háttér kialakításában nagy szerepe van Adrián új szponzorának, az Ippon energy-nek is.

A Tomracing Motorsport Team csapatfőnöke, Miklósy Tamás nagy erősítésnek tartja Adrián érkezését, akitől már ebben a szezonban nagyon sokat vár.

„Adrián eddigi eredményei figyelemre méltóak, és biztos vagyok abban, hogy messze nem érte még el a maximumot. Természetesen örömmel szerződtettem, hiszen személyében egy abszolút sportember csatlakozott a csapatunkhoz. Nem titok, már ebben az évben a legjobbak között szeretném látni, és azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szezon második felében már a futamgyőzelemért harcoljon” – árulta el Miklósy Tamás.

Gyutai: Nekem csak egy feladatom van, minél sikeresebben teljesíteni a szezonban

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending