Csatlakozz hozzánk

Hírek

Gyutai Adrián a Hungaroring Arca

2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője népszerűsíti a ringet – idén ő lesz a mogyoródi versenypálya Motoros Akadémiájának hivatalos Arca

Közzétéve

ekkor

gyutai adrian hungaroring 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Már javában készül az idei szezon küzdelmeire Gyutai Adrián, aki tavaly eddigi pályafutása legeredményesebb idényét hagyta maga mögött, ráadásul úgy, hogy az év elején a 125 GP-ből fellépett a Superstock 600-as kategóriába. A 23 éves paksi motoros nagy fölénnyel nyerte meg a magyar bajnokságot, míg az Alpok Adria és az IMRC nemzetközi sorozatokban a második helyen végzett. Majd egyedüli magyarként vehetett részt az október eleji Európa-bajnokságon a spanyolországi Albacete-ben, ahol a két pontot érő 14. pozícióban zárt. Eredményeinek köszönhetően ő kapta meg a “2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője” díjat.

Gazsi Júlia, a Hungaroring vezérigazgató-helyettese

„Adrián eddigi eredményei, illetve a sportághoz való hozzáállása meggyőzött minket arról, hogy érdemes a támogatásunkra” – mondta Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. “Mindenképpen az a célunk, hogy a motoros társadalom egyre többször használja ki az itteni lehetőségeket, és ehhez szeretnénk Adrián ismertségét felhasználni. A Motoros Akadémiánk Arcaként a balesetmentes közlekedés propagálásán kívül a gyakorlati oktatásban is szerepet vállal, hiszen az úgynevezett versenyzői kurzusunkon kitől tanulhatnának a legtöbbet a résztvevők, mint 2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzőjétől. Ráadásul tavaly a versenysport is visszatért a Hungaroringre, és valószínű, hogy augusztusban ismét nemzetközi versenyt rendeznek a pályánkon. Szeretnénk, ha idén Adrián legalább olyan eredményes szezont zárhatna, mint tavaly, ezért edzés-, és tesztelési lehetőséget biztosítunk a számára, illetve minden olyan segítséget megadunk neki, ami hozzásegítheti őt a minél jobb hazai és nemzetközi szerepléshez”

A tavalyi év legeredményesebb gyorsaságizója népszerűsíti a ringet a motorosok körében

„Fantasztikus érzés, hogy pont az a pálya támogat, amelyen életem első versenyét is futottam évekkel ezelőtt. Nagyon büszke vagyok, és ígérem, mindent megteszek a minél jobb szereplés érdekében, hogy senkinek se okozzak csalódást. A Hungaroring lesz a második otthonom, és mindent megteszek majd annak érdekében, hogy azok a motorosok, akik kilátogatnak a Motoros Akadémia kurzusaira, kellő tudást szerezzenek és balesetmentesen közlekedhessenek az utakon. Köszönöm szépen ezt a lehetőséget a Hungaroring vezetőinek, és ígérem, amennyiben augusztus 15-17-én az Alpok-Adria Bajnokság futamai a mogyoródi versenypályán megrendezésre kerülnek, akkor mindent megteszek a győzelemért” – fogalmazott Gyutai Adrián, a Tomracing versenyzője.

Comments

comments

Trending