Csatlakozz hozzánk

Hírek

Gyutai Adrián csütörtökön új kategóriában, a Superbike-ban folytatta felkészülését

Ismét egy lépéssel közelebb került álma megvalósításához ifjú motorosunk

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Gyutai Adrián csütörtökön új kategóriában, a Superbike-ban folytatta felkészülését, egy, a brit Superbike-bajnokságban (BSB) szereplő csapat, a MAR Kawasaki segítségével. Ezúttal a Hungaroringen tesztelte a Kawasaki ZX 10-et, amelyre a csapat és Adrián partnere, a K-Tech új futóművet és elektronikai alkatrészeket biztosított. 

Újabb lépést tett álmai megvalósítása felé Gyutai Adrián (220 Volt H-Moto Team), aki a brit Superbike-bajnokságban (BSB) érdekelt MAR Kawasaki csapat és technikai partnere, a K-Tech által felkészített Superbike motorral (Kawasaki ZX 10) tesztelt a Hungaroringen. A 26 éves paksi motoros, aki eddigi pályafutása során csupán néhány kört tett meg 1000 köbcentis motorral, a Pannoniaringen már versenykörülmények között is kipróbálta magát a királykategóriában – rögtön a pontszerző 12. helyen zárt a 32 fős nemzetközi mezőnyben –, és a mostani gyakorlással folytatódott a közös munka. Amennyiben Adrián megfelel a brit csapat által előírt teszteken és versenyeken, úgy az idei év végén rajthoz állhatna a BSB utolsó versenyén, Brands Hatch-ben, illetve jövőre teljes szezont teljesíthetne a brit bajnokságban.

Nagyon hasznos volt a csütörtöki nap, annak ellenére, hogy a fellépő technikai gondok miatt nem tudtam annyi kört megtenni, amennyit akartam. Kipróbáltam néhány új alkatrészt és néhány eltérő futómű-beállítást, ami bevált. A következő verseny előtt még szükségünk lesz egy tesztre, hiszen nekem is rengeteg tanulnivalóm van. Végre már kezdem komfortosan érezni magam a motoron, és elkezdtem a vezetéstechnikámat a Kawasakihoz igazítani. Pontosan látjuk, hogy mik a feladataink a jövőben, most azokra koncentrálunk, hiszen lépésről lépésre kell megfelelnem a csapat (MAR Kawasaki) és a K-Tech elvárásainak. Eddig minden rendben van, elégedettek a teljesítményemmel, és már most nagyon várom a következő alkalmat, hogy ismét motorra ülhessek. Nagyon köszönöm minden szponzorom – Paks városa, az MVM Paksi Erőmű, a Mohai Ágnes Ásványvíz, a Losonczi Kft., a Motostar, az Euromotor, az Opel Gyulai és az NCT – segítségét, valamint a MAR Kawasaki csapatnak a KTech-nek a belém vetett hitet és az általuk biztosított lehetőséget” – jelentette ki Gyutai Adrián, aki legközelebb augusztus végén teszteli a Kawasakit.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending