Csatlakozz hozzánk

Blog

Gyűjtés az egyiptomi buszbaleset sérültjeinek

1752: gyűjtés az egyiptomi buszbaleset sérültjei számára – segíts Te is!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: NSV Képek: HVG

Az egyiptomi buszbaleset halottjai és sérültjei hazatérésének napján fordult szerkesztőségünkhöz a Nemzeti Segélyvonal (NSV) azzal a kéréssel, hogy lehetőségeinkez mérten segítsük jótékonysági kezdeményezésüket. Biztosan mindannyian hallottatok a 11 halálos áldozatot követelő tragédiáról, és bár nem tartozik szorosan oldalunk témájához, de sajnos bármikor, bármelyikünkkel megtörténhet a baj – például ugyanebben a “halálkanyarban”, ezen a napon (november 10.) egy motoros is életét vesztette.

A TesztMotor.hu támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára. A 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathattok el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül. Hogyha segíteni szeretnél a bajbajutottaknak, tárcsázd a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat! Viszont a 1752 a 20-as és 70-es mobilokról együttműködés hiányában sajnos nem érhető el.

Az NSV levelének kiküldéséig közel 70.000 ember adakozott a 1752-n keresztül! A gyűjtés állása, a telefonhívások számának alakulása pillanatról pillanatra követhető a www.nsv.hu főoldali gyűjtőszámlálóján. A Segélyvonal korábban egyébként több mint 600 millió forintot gyűjtött a média segítségével a 2010. évi árvizek és a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára – szerintük ez a létező leghatékonyabb mozgósítási forma.


Túl gyorsan ment, nem tudta bevenni a kanyart

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending