Csatlakozz hozzánk

Hírek

Győrfi marad a Hondánál

Nem jött össze a gyári Kawasaki, vannak viszont új szponzorok

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Amíg az Adrenalin H-Moto Team motorversenyzői gőzerővel készülnek a 2012-es szezonra, addig a csapat menedzsmentje sem tétlenkedik. Kelemen Krisztián, a gárda tulajdonosa sikerrel zárt le egy tárgyalássorozatot, amelynek következtében új névadó szponzor csatlakozott a csapathoz: a MetalCom Zrt.

Emellett eldőlt, hogy a team élversenyzője, Győrfi Alen nem szerződik az olasz BWG Racing Team-hez, és nem vált Kawasakira, hanem a Honda versenyzője marad, miután a márka hazai prominensei – köztük a Honda Karasna – idén támogatják a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában induló versenyzőt.

Immár lezárultak a találgatások, hogy a 2007-ben Európa-bajnoki címet szerző Győrfi Alen milyen motorral versenyzi végig az idei szezont. A 22 éves motoros és menedzsere ugyan heteken keresztül tárgyalt a gyári Kawasakival versenyző olasz BWG Racing Team vezetőivel Alen esetleges átigazolásáról, ám végül a szerződés aláírására mégsem került sor.

„A tavalyi év tapasztalatait feldolgozva sokat gondolkodtunk azon, hogy ebben az eredménycentrikus világban érdemes-e egy új, Alen által még nem ismert motorral nekivágnunk a 2012-es szezonnak. Ugyanakkor
az olaszokkal kötendő szerződésnek voltak igen kemény anyagi feltételei, amit ebben a nehéz gazdasági helyzetben csak úgy tudtunk volna előteremteni, ha a csapat másik három versenyzője indulását veszélyeztettük volna” – jelentette ki Kelemen Krisztián.

„Ebben a helyzetünkben talált meg minket a Honda, amely sokat vár az idei szezonban Alentől. A márka mellénk állt, a Honda Karasna egész szezonban vállalta, hogy alkatrészekkel segíti a munkánkat, így a tavaly már bevált motorunkat vadonatúj alkatrészekkel tehetjük még versenyképesebbé” – árulta el a csapattulajdonos.


A Honda Karasna alkatrészekkel segíti Alenékat

Győrfi Alen szívéről is nagy kő gördült le, és most már kizárólag a felkészüléssel kell foglalkoznia, hisz a fizikai edzéseket rövidesen a tesztek váltják majd fel az áprilisi idénynyitóig.

„Nagyon jól esett, hogy a Honda bízik bennem, és egy hosszú távú együttműködést szeretne velem és a csapattal. Nagyon jó ajánlatot kaptunk a Hondától, és nagyon jó érzés, ha az ember mögé egy ilyen komoly márka  áll, mert ez önbizalmat és erőt ad a folytatáshoz. Nagyon nehéz szezon elé nézünk, de mindig megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot” – fogalmazott Győrfi Alen.

Kovács Barbara, a Honda Karasna vezetője azt reméli, hogy a közös munka hozzásegíti Alent a lehető legjobb szerepléshez.
„A tehetség adott, és most már a technikai háttér is egy kiemelkedő szerepléshez. Bízom abban, hogy Győrfi Alen a Honda nyergében az idei évben képes lesz valamennyi versenyen a legjobb tizenötben végezni. Ehhez minden segítséget megkap tőlünk” – közölte Kovács Barbara.


Győrfi Alen és Kovács Barbara

És ha egy üzlet beindul… A csapat menedzserének, Kelemen Krisztiánnak sikerült megegyeznie a távközlés, az informatika, a szélessávú kommunikáció, a biztonságtechnika, az energia optimalizálás vagy a tervezői feladatok megvalósításában eredményesen tevékenykedő MetalCom Zrt.-vel, amely ebben az évben a csapat névadó szponzora lesz. Azaz a négy versenyző – Győrfi Alen, Kis Viktória, Gyutai Adrián és Nagy Győző – immár a MetalCom Adrenalin H-Moto Team tagjaként húzhatja a gázkart az idei szezonban.

Forrás: MetalCom Adrenalin H-Moto Team

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending