Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Győrfi Alen: nagyon jól esett az emberek szeretete

Nagy sikere volt a budaörsi Verda Napokon a fiatatal Superstock-versenyzőnek

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Adrenalin H-Moto Team

Álmaiban sem merte azt gondolni Győrfi Alen, hogy a motorsportért rajongók széles táborában ennyien szeretik és kedvelik őt. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője a budaörsi repülőtéren rendezett Verda Napok rendezvényen vett részt versenymotorjával, és alig győzte az érdeklődők rohamát. Ám arra időt fordított, hogy a hazai drift egyik legjobbjával, Varga Puci Tamással menjen néhány kört a budaörsi aszfalton.

A Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában induló Győrfi Alen szívesen tett eleget az idei Verda Napok szervezői meghívásának – a Team Hungary Toth csapat két pilótájával, ifjabb Tóth Imrével és Németh Balázzsal együtt –, és Hondájával szombaton a rendezvény vendége volt.

A 21 éves motoros nagyon meglepődött azon, hogy a Budaörsre kilátogató, az autókért és motorokért rajongó több ezer ember milyen szeretettel közeledett hozzá. Ráadásul egy másik sportágat is kipróbálhatott: Varga Puci Tamás mellett ülve ismerkedett meg a drift gyönyörűségeivel. A viszonzás egyelőre elmaradt, sajnos ő nem tudta elvinni a motorozást imádó Pucit néhány körre, ugyanis a korábban magyar bajnoki címet is szerző autóversenyzőnek nemrég műtötték meg az eltört nyakcsigolyáját, így számára még veszélyes lenne a motorozás.

„Rengetegen jöttek oda megnézni a motort, a legtöbb kisgyermek fel is ülhetett rá. Sosem fogom elfelejteni, ahogy ezek az apróságok csillogó szemmel berregtek a nyeregben ülve, majd leszállva autogramot kértek tőlem, valamint azt, hogy készíthessenek velem közös képeket. Persze a többi korosztály is érdeklődött felőlem, nagyon megható volt, hogy mennyien aggódtak az egészségemért a brnó-i esésem miatt. Nagyon jól esett az emberek szeretete, pszichésen teljesen feltöltődve várom az előttem álló futamokat”
– fogalmazott Alen.


Alen motorját ki is lehetett próbálni – üléspozíció szintjén

Márpedig azt mindenki tudja, hogy a bizalom a technikai sportágakban is milyen fontos, főleg egy olyan versenyzőnek, aki életében először vesz részt ezres motorok bajnoki sorozatában, ráadásul mindjárt a Superbike világbajnokság egyik legnépszerűbb betétfutamának versenyzőjeként. Az Adrenalin H-Moto Team motorosa a szombaton tapasztaltak alapján reméli, hogy minél előbb bajnoki pontokkal hálálhatja meg a felé áradó szeretetet. Előbb ismét csapatvezetőként – főszerelőjét, Nagy Győzőt kíséri el Rijekába, az Alpok Adria újabb futamára –, majd szeptember 4-én a Nürburgringen már versenyzőként.


Szüksége is van a bizalomra, nincs könnyű éve a 22 éves tehetségnek

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending