Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Gyertek, és tanuljatok! – I. TesztMotoros Nap ’11

Idén is segítünk nektek tudatosabb, biztosabb motorosokká válni, csak idén sokkal többet kaptok tőlünk.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Jelentkezés: suli@tesztmotor.hu (név, tel.szám, motor)
Info: 30/ 357 – 8924 (Molnár Dénes)

Sok motoros tesz érte, hogy tudatosabb, felkészültebb vezető lehessen, hiszen mindannyian tudjuk, mindig van hová fejlődni. Szívből örülünk, ha Te is így gondolkodsz! Higyjétek el, ez a hozzáállás nagyon nagy dolog!

Nem csak a biztonsága nő annak, aki folyamatosan fejleszti a tudását. A gyakorlással, és a tapasztaltabbak tanácsaival önkéntelenül is egyre könnyedebbé, élvezetesebbé válik a motorozásunk. Egyre jobban érezzük magunkat mind a nyeregben, mind az úton, és nem utolsó sorban a forgalomhoz fűződő viszonyunk is változik, a közlekedési kultúra előnyére. Talán Te is jobb motoros akarsz lenni, és mivel mi segíteni szeretnénk ebben, bízunk benne, hogy Téged is el tudunk csábítani egy közös tanulásra. Az oktatás díját ráadásul (egy bizonyos összeg felett) teljes egészében levásárolhatod a Karasna Motorosboltban!
Tavaly három „Kezdő Motoros Napot” is megszerveztünk, összesen több mint 70 motoros motorkezelését, biztonságát segítve. A rengeteg megkeresésen felbuzdulva, és a fejlődéseteket látva úgy döntöttünk folytatjuk a sort. 2011. július 8-án, pénteken, ezennel “TesztMotoros Nap 2011” néven szervezünk nektek egy egész napos tréninget a kakucsi pályára. A koncepció nagyjából ugyanaz lesz, mint 2010-ben, de most sokkal többet kaptok tőlünk!
 

Elmélet (délelőtt 9 és 12 óra között)

“A gyakorlás a tudás anyja” – szokták mondani, de az elmélet, a gondok megbeszélése legalább annyira fontos. Ezért 9 és 12 óra között mindenkit nagyon várunk a biztonság- és vezetéstechnikai mondókánkra. Sok hasznos és gondolatébresztő dolgot fogtok hallani, ráadásul több különböző nézőpontból.

Az előadások és a közös beszélgetés nem kötelezőek, de ajánlottak, reméljük ott lesztek!
 

Gyakorlat (13 és 18 óra között)

Az elmélet után jön a gyakorlati rész, ami most is szinte végig szabad foglalkozásként fog működni. Nem akarunk semmiféle tematikát rátok erőltetni, mert ti első sorban motorozni jöttök. Persze akkor lesz mindenki számára igazán hasznos a gyakorlás, ha segíthetünk nektek. Ezért szervezzük az egész napot, és ezért leszünk ott mi is.

Amint úgy érzitek, hogy szeretnétek tanulni tőlünk, mi egyenként mindenkinek abban fogunk segíteni, ami éppen nehezen megy, ami a tudatosabb motorkezeléséhez, a biztonságosabb közlekedéshez kell. Lehet, hogy valakinél még az alapokat kell rendbe rakni, másnál talán már komolyabb szinteken fogunk kalandozni. Egy biztos: Mi jobb motorost akarunk faragni belőletek, de csak akkor, ha ti is akarjátok.


Ahogy a képeken is látszik, bármilyen motorral tanulhattok, legyen az régi vagy új, sport vagy enduró. Ne feledjétek, mindig van, és mindig kell hová fejlődni!


Nyereményjáték

A motoros egyik legfontosabb felszerelése a gerincvédő, mégis nagyon sokan nem használják. Most lehetőséget teremtünk nektek, hogy megnyerjetek egy Dainese gerincprotektort a Karasna Motorosbolt jóvoltából. Mindenkinek a neve, aki részt vesz a tréningünkön, belekerül egy bukósisakba, amiből a nap végén kihúzunk valakit. Ő lesz a Dainese gerincvédő boldog tulajdonosa.
 

És a ráadás

Az 5 óra színtiszta motorozás, a 4 oktató állandó felügyelete és segítsége, a pálya biztosítása, valamint a délelőtti elmélet mellett sok minden más is vár rátok.

A Honda Hungary jóvoltából viszünk ki Honda motorkerékpárokat, amit akár ki is próbálhattok a pályán. A Karasna Motorosbolt kint lesz velünk egy sátorral, ők segítenek a tesztmotorok kipróbálásánál, valamint a motorotok felkészítésében (láncfújás, guminyomás állítás, láncfeszesség állítás, egyéb segítség). Emellett hoznak egy Honda Riding Trainer-t, azaz egy motoros biztonságtechnikai szimulátort, és VIP kedvezményekkel próbálnak kedveskedni nektek (Dainese-re, Akrapovic-re, MotoOne-ra, szervizre, Honda motorokra, vagy éppen Safety-Hungary-s oktatásra).


A Hondajóvoltából több új Honda típust is tesztelhettek, például a CBR600F-et

Egy fotós egész nap készíti a képeket rólatok, vissza tudjátok majd nézni, hogyan veszitek a kanyarokat, és hogyan ültök a motoron. Emellett lesz néhány igazán mutatós fotótok a motorotokkal. Természetesen kérésre bármilyen képet kérhettek tőle. A fotós egyben operatőr is, azaz egy kisfilm is készül a napból. Igény esetén tudunk készíteni on-board videókat is, hogy vissza tudjátok nézni, hogyan köröztök Kakucson.

És még:

– A Karasna Motorosbolt jóvoltából az első 30 jelentkező kap egy 3.000 Ft értékű Dainese kulcstartót.
– A Szentkirályi jóvoltából mindenkinek hűtött ásványvizet biztosítunk
– A HELL Magyarországi képviselete energiaitalokkal is segít éberen kitöltenünk az 5 óra gyakorlatot


Megyünk előttetek, megyünk mögöttetek, és utána megbeszéljük mit kellene máshogyan csinálni


Oktatók

o   Varga Gergő, aktív gyorsasági motorversenyző

o   Benkő Zsolt, a TesztMotor.hu főszerkesztője, egykori motorversenyző, motoros szakújságíró

o   Szabó Henrik, a FastRide magazin főszerkesztője, egykori motorversenyző, motoros szakújságíró

o   Molnár Dénes, a TesztMotor.hu egyik alapítója és szerkesztője, motoros szakújságíró


A legfontosabb részletek:

Az egész napos tréning díja: 9.990 Ft (ebből 4.000 Ft a pályahasználati díj) Az oktatás díja legalább 80.000 Ft-os vásárlás esetén teljes mértékben levásárolható a Karasna Motorosboltban. (Az akció Dainese és Akrapovic termékekre vonatkozik.)

Helyszín: a Kakucson található motoros pálya (útvonalterv: Budapestről, Kecskemét felől, az autópályáról)

infovonal: 30-357-8924 (Molnár Dénes)
Ha szeretnétek jönni, kérlek jelentkezzetek a suli@tesztmotor.hu címen névvel, mobilszámmal, és motortípussal.

A jó időt elintéztük nektek!

 Ha úgy érzitek, hogy javára válhat a tréning a motoros ismerőseiteknek is, szóljatok nekik.

Szeretettel várunk mindenkit!

A TesztMotor.hu csapata
 

A tréning támogatói:


Kedvcsináló videó:

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending