Csatlakozz hozzánk

Videók

Gyalogos VS. motoros 0-0

Mindenki rohan mindenhova anélkül hogy körülnézne, s lám ebből vannak a balesetek, ahogy ennél a motorosnál is történt.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az persze csak növeli a balesetek esélyét, ha szétnézés nélkül, vagy mondjuk, a piros jelzés ellenére indul meg valaki a gyalogos átkelőhelyen. Pont ez történhetett a lenti videón is, amit egy Brit motoros töltött fel a YouTube-ra pár napja. A videó alapján a kétkerekű egyáltalán nem haladt nagy sebességgel (a járókelő nagy szerencséjére) amikor a gyalogos az elhaladó fehér furgon mögül körülnézés nélkül lépett ki elé az útra.

Jó nagyot repült a figyelmetlen hölgy, de ennek ellenére első ránézésre szerencsére nem történt komoly baja. A motoros fékezett egy erőset, valószínűleg emiatt is dőlt el a motor, de emberünk profi módon és sérülés nélkül állt meg. A hölgy felkelt, kicsit leporolta magát majd tovább is indult dolgára. A motoros kérdőre is vonja, hogy „Ez most komoly?” mire az a válasz érkezik, hogy igen, mivel „El kell érnem a buszomat.”

Persze nem kizárt, hogy a hölgy kicsit sokkos állapotba került, de annyi lehetett volna benne, hogy ott marad, amíg egy rendőr vagy mentő kiérkezik a helyszínre. A mentő azért, mert ha tényleg történt valami komolyabb baja a gyalogosnak, azt a sokktól úgysem érezné, a rendőr pedig azért, mert hát egy ilyen szintű figyelmetlenségért jár a bírság. Ráadásul a motoron is történt sérülés, egy kormányvégsúly biztosan cserés lesz, de ha a tankot vagy egy-két idomot is javítani kell, akkor már egyből egy komolyabb összegről beszélünk.

Inkább ne gondoljunk bele, mi lett volna ha egy busz vagy akár csak egy személyautó elé lép ki a hölgy, mert akkor valószínűleg már soha nem érné el azt a fránya buszát…

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending