Csatlakozz hozzánk

Hírek

Guy nem versenyzik az idei Man TT-n!

A Honda csomagol a szigetről

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Honda Racing hivatalos nyilatkozata:

A Honda Racing nem vesz részt a mai hat körös Senior TT-ben Guy Martinnal, és egyáltalán nem indul a versenyen, a rossz időjárási  körülmények miatt.

A Honda Racing folytatja a felkészülését a Southern 100 és az Ulster Grand Prix versenyekre a CBR1000RR Fireblade SP2-vel.

Jonny Twelvetrees, Honda Racing csapatvezető:

“Csalódottak vagyunk, hogy nem veszünk részt a mai Senior TT-ben, de a rossz időnek köszönhetően Guy nagyon sok tesztről lemaradt, vagy rossz időt futott. Hálásak vagyunk a csapat minden tagjának, akik nagyon keményen dolgoztak. Nagyon vártuk, hogy milyen lesz az új motorkerékpár, de Guy jelezte, hogy nem fog versenyezni a Seniorban. Ez egy kemény döntés, ugyanakkor meg tudom érteni azok után, ami történt.

A jó hír az, hogy Guy bár a TT-n nem indulna, attól még szeretne részt venni a Southern 100-ban a következő hónapban, és megpróbálja kihozni a legtöbbet a Fireblade-ből.

Biztonságos versenyt kívánunk minden versenytárs és csapat számára. “

Guy Martin:

” Azért jöttem idén vissza a Man TT-re versenyezni, hogy megpróbáljam megnyerni ezt a versenyt a Honda Racing színeiben. Rengeteget dolgoztunk a motorral és a csapat már nagyon fáradt, sőt, már mielőtt idejöttünk, teljesen kimerült volt.
Sokkal több időre van szükségünk ahhoz, hogy a motor versenyképes legyen, és ebben a hat körben nem fogjuk tudni elérni azt a célt, amit kitűztünk. Ez paradoxon. Ez nem az a hely, ahol csak azért motorozik az ember, hogy teljes legyen a létszám. Úgyhogy a csapattal teljesen egyetértettünk abban, hogy nem lenne helyes döntés a Senior TT-ben elindulni. “

A rossz időjárás okozta kihagyások alatt, és a balesete kipihenése miatt sokat pihent, gondolkodott, kutyát sétáltatott, és természetesen sok sok teát ivott. 🙂

“Nagyon várom, hogy versenyezhessek Mugen-nel, és hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a legérdekesebb motorral mehetek, kíváncsi vagyok, mire leszek képes vele a kifutón. Már várom, hogy hétfőn munkába álljak.”

 

Mugen electric superbike

 

– A cikk végén megjegyezném, hogy információim alapján az idei TT rettenetesen kaotikus és nem a szervezés miatt. Sőt, a szervezők szinte csodásan végzik a munkájukat, inkább az időjárás tesz nagyon keresztbe. Állandóan szakad az eső, ezért az edzések elmaradnak, a programok tolódnak, és amikor éppen lehetőség adódik, a versenyeket sűrítik. Mindenki egyre feszültebb.

Egyetértek Martinnal, jó döntés volt, én személy szerint nagyon örülök neki, hogy nem indul. –

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending