Csatlakozz hozzánk

Hírek

Guy Martin újra egy Suzuki nyergében

Csak nem…?

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Guy Martin és Pete Boast, a Team Classic Suzuki csapat színeiben versenyzik a Spa Bikers ’Classic 4 órás versenyén július 1-jén. A Suzuki Vintage Parts  a két fős csapat részére Katana motorkerékpárokat biztosít.

Suzuki Katana sport motorkerékpár

Martin a versenypályafutásának egy részét egy Suzuki GSX-R-rel érte el. Dobogós helyeket szerzett  az Ulster Nagydíjon, az Oliver Mount-on, és az Isle of Man TT-én, és Petetől -aki szintén jártas a gyorsasági motorversenyzésben- sem áll távol a név, hiszen az Angol és European Flat Track címeit Suzukival szerezte.

Guy a Suzukinál

A Donington parkban rendezett Európai Classic Endurance versenysorozatban  a Classic Team Suzuki nehézkes kezdés után sikeresebb folytatást vár a Belgiumi Spa Francorchamps-on, a világ egyik leghíresebb versenypályáján.

A Team Classic Suzuki csapatvezetője Steve Wheatman így nyilatkozott:
„Nagy örömmel fogadtuk Guyt és Petet a csapatban a Classic Endurance sorozat ezen fordulójában, mindkettőjüket erős kapcsolat fűzi a Suzukihoz, és mindketten szeretik a klasszikus versenyzést. A Spa Classic, egy kiváló esemény, amely Európa szerte közismert. Természetesen Donington után jó eredményre vágyunk. Szeretnénk köszönetet mondani Pete Littlewoodnak a B&B Motorcycles-ból a segítségéért és a projektben való részvételéért, és már nagyon várjuk hogy részt vehessünk ezen a különleges hétvégén.”

Pete Boast

A Spa Classic verseny július 1-2.-ig kerül megrendezésre a Spa Francorchamps-ban Belgiumban. A Classic Team Suzuki szombaton vesz részt ezen az eseményen este 20:00-kor.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending