Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Guy Martin a legendás versenyző nagy bejelentést tett:

Útban van a trónörökös! 🙂

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Guy Martin, a 35 éves közúti versenyző és televíziós csillag hivatalosan bejelentette, hogy társával Sharon Comiskey-vel első gyermeküket várják, és nagyon izgatott, hogy végre apai örömök elé néz.
A kicsi októberre várható, és az apuka nagyon szeretné ha Grimsby-ben születne meg a kislánya.
Guy így viccelődött a helyi lapoknak: ” Boldog vagyok, remélem jobban fog hegeszteni nálam.”
Mondjuk ahogy Guy családját ismerem ez annyira nem is volt vicc, el tudom képzelni, ahogy a kis csaj három évesen odacsapat motorral apucihoz, és adogatja neki a szerszámokat miközben ő egy kamion alatt dekkol nyakig olajosan. 🙂

Bájos anyuka

Addig is Guy apukára még nagy feladat vár, hiszen kitűzte maga elé azt a hatalmas célt, hogy új sebességi rekordot döntsön meg és végre elérje a 640 km/órát, átlépve a mostani rekordot, ami jelenleg 601,6 km/óra.
Újra Triumph Bonneville lenne a társa ebben a kísérletben, amit valószínűleg Bolíviában hajtanak végre. Guy bevallotta, hogy már nagyon szeretne bekerülni a történelemkönyvekbe.
Eddig sikerült neki megdöntenie a kitűzött rekord-célt, vajon sikerül neki most is?

Triumph Bonneville

Mindemellett még egy új show forgatására is készül, amiről kérdezve, csak szűkszavúan ennyit válaszolt: “Hatalmas lesz, és a versenyzésről fog szólni. Ez minden amit mondhatok.” Tipikus Ő. 🙂
Persze teljesen megérti az ember, mert ha előre lelövi a poént, hol marad a nevetés?
Idén több TV szereplést nem szeretne vállalni, hogy minden erejével a versenyre összpontosíthasson, bár ez még nem végleges terv, mivel az első hat hónapban semmi anyagi haszna nem lenne, ami mint tudjuk az anyagi biztonságot szerető Guy számára annyira nem fekszik.

A családi otthon egyelőre még mindig Lincolnshire-ben van, ami azért is jó, mert közel van neki Grimsby, és az ottani birtokán még mindig tud dolgozni. Arról nem nyilatkoztak hova teszik le a fészket.
Guy rettentően ragaszkodik Grimbsby-hez, s bár szerinte az ott élő emberek hagyták elenyészni a várost, ő még mindig lát benne fantáziát, és imádja. Ha bármire szüksége van vagy bármit csinálni szeretne 10 mérföldön belül mindent megtalál, és mindent megtehet. Hugával Sallyvel, megvették a a helyi pubot, hogy újra életet leheljenek a városba ahol felnőtt. A kocsma azóta virágzik, nem volt elvetemült ötlet.
Mondjuk ha Guy csapolná a sört én is beülnék egy-két körre! ;)

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending